ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Serum Foundation: Η εξέλιξη του nude effect foundation που πρέπει να δοκιμάσεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Νοεμβρίου 2023

Serum Foundation: Η εξέλιξη του nude effect foundation που πρέπει να δοκιμάσεις
IG @camilamorrone
Ανακάλυψε τα serum foundation που αξίζουν τη δοκιμή σου

Ποιο είναι το πραγματικό πλεονέκτημα ενός foundation σήμερα; Να μην είναι απλώς ένα foundation. Το skinification, δηλαδή η προσέγγιση της ομορφιάς με την ίδια φροντίδα που χαρακτηρίζει την περιποίηση της επιδερμίδας, περιλαμβάνει επίσης το μακιγιάζ και ειδικότερα τις βάσεις προσώπου. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα serum foundation που συνδυάζουν τη δύναμη του μακιγιάζ με τα skincare οφέλη ενός προϊόντος για την επιδερμίδα.

Έχουν πολύ ελαφριά, ρευστή υφή που απλώνεται εύκολα και αναμειγνύεται τέλεια. Η κάλυψή τους έχει σκοπό να διορθώσει, να εξομαλύνει και να φωτίσει την επιδερμίδα παρέχοντας ενυδάτωση και αντιγηραντικά οφέλη με ενεργά συστατικά που εισχωρούν στο δέρμα και δρουν αποτελεσματικά ακόμα και μετά το μακιγιάζ, όπως νιασιναμίδη, υαλουρονικό οξύ, σκουαλάνιο, λάδι jojoba και φυτικά εκχυλίσματα.

Είναι τα ιδανικά προϊόντα για μια φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ που επιτρέπει στο δέρμα να δείχνει καλύτερά του, χωρίς υπερβολές.

Ανακάλυψε τα foundation που συνδυάζουν άψογα το makeup με το skincare

Jenny.Gr
IG @camilamorrone

Estée Lauder Futurist SkinTint Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Bobbi Brown Intensive Serum Foundation SPF 40 – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

MAC Studio Waterweight SPF 30 Foundation – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Clarins Tinted Oleo-Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30 – Βρες το εδώ

Jenny.Gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.