Βερνίκι νυχιών με διάρκεια

Ακολουθήστε τα βήματα για να διατηρήσετε για περισσότερο διάστημα το βερνίκι στα νύχια σας.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Ακολουθήστε τα βήματα για να διατηρήσετε για περισσότερο διάστημα το βερνίκι στα νύχια σας.

Τα περιποιημένα νύχια είναι πάντα must αλλά όταν αρχίζει το βερνίκι να ξεφλουδίζει πάει όλος ο κόπος χαμένος.

Δείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε το βερνίκι στα νύχια:

  1. Όλα ξεκινάνε από έναν όμορφο «καμβά», στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα νύχια. Όταν είναι σωστά περιποιημένα τότε δεν θα σπάνε εύκολα και δεν θα ξεφλουδίζουν. Πέρα από το τακτικό μανικιούρ κάθε βράδυ πριν τον ύπνο απλώστε στα χέρια σας μια κρέμα νυχιών ή οργανικό λάδι και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα νύχια και αυτά θέλουν ενυδάτωση.
  2. Πριν απλώσετε το βερνίκι, πάντα μα πάντα να δημιουργείτε μια ιδανική βάση για το βερνίκι, αυτό θα το πετύχετε με το base coat. Το προϊόν αυτό εκτός από την κατάλληλη βάση, προστατεύει τα φυσικά νύχια από το βερνίκι, τα περιποιείται και έτσι δεν τραβάνε το χρώμα του βερνικιού και δεν κιτρινίζουν.
  3. Αφήστε το base coat να στεγνώσει καλά και ακολουθήστε με το βερνίκι σας. Απλώστε μια στρώση, αφήστε τη να στεγνώσει και συνεχίστε με την δεύτερη στρώση.
  4. Μετά από λίγα λεπτά ακολουθήστε με ένα διάφανο βερνίκι quick dry που βοηθάει στο γρήγορο στέγνωμα του βερνικιού.
  5. Το μυστικό σε όλα τα βήματα είναι να αφήνετε λίγο χρόνο ανάμεσα σε κάθε προϊόν και στρώση ώστε να στεγνώνουν και να κολλάνε μεταξύ τους. Έτσι το βερνίκι στα νύχια σας θα διατηρηθεί για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.
  6. Μια ακόμα σημαντική συμβουλή είναι να μην χρησιμοποιείτε να νύχια σας σαν εργαλεία και να φοράτε γάντια όταν κάνετε δουλειές.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΝΥΧΙΑ| ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ| ΔΙΑΡΚΕΙΑ
MORE FOR YOU