Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε μετά το μπάνιο σας;

Μία λανθασμένη συνήθεια που ακολουθούμε οι περισσότερες γυναίκες!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
pinterest

Είναι η χαλαρωτική συνήθεια της ημέρας. Κάθε γυναίκα μπορεί να κάθεται για ώρες κάτω από το ντους και να αφήνει το νερό να τρέχει στο σώμα της.
Αρκετές προτιμούν να κάνουν μπάνιο το πρωί, για να νιώθουν αναζωογονημένες, καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν όμως και μερικές που προτιμούν το βράδυ, για να πέφτουν στο σεντόνια τους, με καθαρή επιδερμίδα.

Σε κάθε περίπτωση, όποια ώρα της ημέρας και αν κάνετε μπάνιο θα πρέπει να αποφεύγετε μία συνήθεια, η οποία καταστρέφει τα μαλλιά σας. 

Ποτέ μη βουρτσίζετε τα μαλλιά σας, όταν είναι βρεγμένα καθ'ότι είναι πιο ευαίσθητα και σπάνε πιο εύκολα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας ή αφήστε να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια χτενίστε τα.

Για να ενισχύσετε την υγεία στις άκρες σας, συνίσταται η χρήση ενυδατικών λαδιών στις άκρες. Μία μικρή ποσότητα την οποία έχετε απλώσει στα χέρια σας αρκεί, για να ενυδατώσει τα μαλλιά σας. Για μία ακόμη φορά πρέπει να είναι στεγνά για να τα βουρτσίσετε.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ενυδατικά προϊόντα για τα μαλλιά σας:

6 photos
 
Αν λούζετε πρωί τα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, για να στεγνώσουν μπορείτε με ένα πιστολάκι και ένα salt spray να δημιουργήσετε ένα messy hairstyle, που είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις fashionistas που το επιλέγουν και το προσαρμόζουν στο στιλ τους. Από chic, bohemian, modern, classy μέχρι rock, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το messy hairstyle ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό στιλ κάθε γυναίκας.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΜΑΛΛΙΑ| ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| MESSY HAIRLOOK| ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ| ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΥΓΙΕΙΣ ΑΚΡΕΣ| ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ| SALT SPRAY
MORE FOR YOU