Βάζουμε conditioner πριν το λούσιμο; Κι όμως!

Αυτή η μικρή αλλαγή, είναι αποτελεσματική.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
pinterest

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να μπαίνουμε στο μπάνιο, να βρέχουμε τα μαλλιά μας, να απλώνουμε σαμπουάν και στη συνέχεια conditioner. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο διαβάζουμε από hair experts ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μία εντελώς διαφορετική ρουτίνα στο μπάνιο μας. Συγκεκριμένα προτείνουν την αντίθετη!

Απλώνουμε πρώτα το conditioner και στη συνέχεια το σαμπουάν. Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο trick, το οποίο επιφέρει υπέροχα αποτελέσματα. Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα μαλλιά, κυρίως τα λεπτά, θρέφονται σε βάθος, χωρίς να βαραίνουν σε καμία περίπτωση από το conditioner, αφού το λούσιμό τους ακολουθεί, αντί να προηγείται. 

9 photos

Το συγκεκριμένο trick είναι ιδανικό και για βαμμένα μαλλιά, καθώς σύμφωνα με τους experts έχουν την τάση να μπερδεύονται πιο εύκολα από τα φυσικά. Αν λοιπόν έχουμε εφαρμόσει αρχικά το conditioner, το ξεμπέρδεμα γίνεται παιχνίδι, όταν τα καθαρίζουμε με σαμπουάν.

Όσο αφορά στα πυκνά μαλλιά, με χοντρή τρίχα συνιστάται η διπλή χρήση conditioner, πριν αλλά και μετά το λούσιμο. Βλέπετε αυτές οι γυναίκες χρειάζονται δραστικές λύσεις για να έχουν λεία και απαλά μαλλιά.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο συχνά πρέπει να κουρεύουμε τα μαλλιά μας;

 

Για ακόμη πιο υγιή μαλλιά δοκιμάστε την καθημερινή εφαρμογή λαδιού, στις άκρες σας.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΑΜΠΟΥΑΝ| ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ| CONDITIONER| ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ| ΑΠΑΛΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΣΑΜΠΟΥΑΝ & CONDITIONER| ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ
MORE FOR YOU