Κάνουμε focus στην περιποίηση των μαλλιών

Γι’αυτό σήμερα κάνουμε μάσκα μαλλιών.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017
pinterest

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τα μαλλιά μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Και το μυστικό όπλο για να τα δούμε και πάλι λαμπερά και υγιή είναι η μάσκα. 

Στατιτιστικά αναφέρουν ότι οι γυναίκες με μακριά μαλλιά κάνουν πιο συχνά μάσκα μαλλιών, παρά προσώπου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μάσκες μαλλιών, σπιτικές ή του εμπορίου, αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να προσφέρουν στην τρίχα ό,τι έχει ανάγκη. Έτσι τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή, απαλά και λαμπερά.

"Διαβάστε ακόμα: Ο σωστός τρόπος να κάνουμε μάσκα μαλλιών"

 

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει πάντα να διαβάζετε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσεις κάθε μάσκας. Κάθε προϊόν έχει διαφορετικό χρόνο και τρόπο δράσης.

Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν αγοράσετε μάσκα, για να σας ενημερώσει για τον τύπο τρίχας σας. Με αυτόν τον τρόπο θα επενδύσετε σε μία μάσκα που θα δώσει στα μαλλιά σας αυτό ακριβώς που χρειάζονται.

Μην ξεχνάτε ότι για να δράσουν χρειάζονται θερμότητα. Μετά την εφαρμογή, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και δώστε της χρόνο να δράσει.

9 photos

Όσες ετοιμάζεστε να φύγετε τώρα διακοπές, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας, αντηλιακό για τα μαλλιά. Επενδύστε σε ένα από αυτά που σας προτείνουμε, στην gallery που ακολουθεί:

4 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΛΛΙΑ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ
MORE FOR YOU