Κάνουμε upgrade τις αφέλειες σε curtain bangs

Μία sexy πινελιά που θα αναβαθμίσει το hairstyle.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Μας έχει πιάσει εμμονή με τις αφέλειες αυτό το φθινόπωρο και συνεχώς θέλουμε να ανακαλύπτουμε hairlooks που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο χτένισμα. Ρίχνοντας μια ματιά στο pinterest και αναζητώτας TOP επιλογές, ανακαλύψαμε ότι μετά τις αφέλειες ακολουθούν τα curtain bangs. Η ονομασία τους είναι αυτό που καταλαβαίνουμε όλες, αφέλειες-κουρτίνες ή με άλλα λόγια μακριές αφέλειες, τις οποίες ουσιαστικά χωρίζουμε στη μέση και πάμε τις μεν δεξιά και τις άλλες αριστερά.

 

Ένα look που μόνο καινούριο δεν το λέμε, αφού το έχουμε συναντήσει σε fashion icons όπως Alexa Chung, Dakota Johnson αλλά και Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge κόβει συνά μακριές αφέλειες, τις οποίες τις κάνει χωρίστρα στη μέση ή της φέρνει προς τη μία πλευρά-μία πιο chic επιλογή στο hairstyle.


Οι fashionistas λοιπόν λένε ναι στα curtain bangs και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, όταν μεγαλώσουν οι αφέλειές μας. Είναι μία πινελιά που κάνει πιο μοντέρνο και αναμφισβήτητα πιο sexy το χτένισμα. Ταιριάζει σε γυναίκες μικρής αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας και δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling.

Αρκεί να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας, να δώσουμε ελάχιστο όγκο στις ρίζες και να φιξάρουμε τις αφέλεις στο στιλ που μας ταιριάζει. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι περισσότερες γυναίκες λένε ναι στις αφέλειες. Είναι stylish με το χτένισμά τους, χωρίς να έχουν ξοδέψει χρόνο για το αποτέλεσμα.

12 photos

 

Extra Tip: Αν έχεις αφέλεις, να έχεις πάντα μαζί σου ένα dry shampoo. Παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα σε περίπτωση που ιδρώσεις στο μέτωπο ή έρθουν σε επαφή με foundation ή ενυδατική που δεν έχει στεγνώσει. Το dry shampoo λοιπόν πρέπει να γίνει στενός φίλος. 
Παρακάτω δες κάποια από τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν:

7 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΤΕΝΙΣΜΑ| ΜΑΛΛΙΑ| ΑΦΕΛΕΙΕΣ| HAIRLOOK| BANGS| HAIRSTYLE| ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ| ΜΑΛΛΙΑ HAIRSTYLE| CURTAIN BANGS
MORE FOR YOU