Πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018;

Οι ανταύγειες επιστρέφουν δυναμικά, ενώ όσες αγαπούν τις extreme αλλαγές στο χρώμα τους, το 2018 είναι η χρονιά τους!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
pinterest

Έχουμε δει πώς θα κουρευτούμε, ποια είναι τα makeup trends που θα ισχύουν, τι χρώματα θα επικρατήσουν στο μανικιούρ... τώρα ήρθε η ώρα να δούμε πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας.

Κρατάμε σημειώσεις από τα trends που θα επικρατήσουν την επόμενη χρονιά και τα προσαρμόζουμε στο στιλ μας, στην προσωπικότητά μας. 

Αν αναρωτιέστε πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018, να σας πούμε ότι οι προτάσεις καλύτπουν όλα τα στιλ από γυναίκες που παραμένουν πιστές σε κλασσικές επιλογές, μέχρι εκείνες που θέλουν τις πιο extreme αλλαγές στα μαλλιά τους. Επιπλέον οι ανταύγειες, τα highlights επιστρέφουν δυναμικά τόσο στα μπροστινά μαλλιά, όσο και σε ολόκληρο το hairstyle. Σε αποχρώσεις που πλησιάζουν τη ρίζα αλλά και που είναι κόντρα αντίθετες και δημιουργούν contrast.

Με άλλα λόγια στην gallery που ακολουθεί θα βρείτε σίγουρα μία πρόταση που ταιριάζει στο στιλ σας και θα θέλετε να την υιοθετήσετε από σήμερα κι όλας. Άλλωστε τι μένει για το 2018, περίπου δύο εβδομάδες, ας ανανεώουμε το χρώμα από σήμερα για να προλάβουμε τα trends να τα κάνουμε πρώτες!

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ| ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ| HAIR COLOR TRENDS 2018| HAIR TRENDS 2018
MORE FOR YOU