Αυτά τα updos γίνονται χωρίς τη βοήθεια κομμωτή

Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και ολλά τσιμπιδάκια για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017
pinterest

Είναι το χτένισμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Ιδιαίτερα τις ημέρες που επιλέγουμε εντυπωσιακό μακιγιάζ-όπως σήμερα για παράδειγμα-τα updos είναι το hairstyle που θέλουμε να κάνουμε.

 

Και τα πιο περίτεχνα πιασίματα απαιτούν τα μαγικά χέρια του κομμωτή μας, ωστόσο υπάρχουν και κάποια που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας. Ένα απλό χαμηλό σινιόν, έναν κότσο με αυστηρή χωρίστρα στη μέση ή με τη φράντζα στο πλάι. Ένα ανάλαφρο πιάσιμο τα σπαστά μαλλιά μας, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό μας. Διάφορα αξεσουάρ μπορεί να κάνουν πιο εντυπωσιακό το χτένισμα ή ακόμα και μία πλεξίδα, την οποία φέρνουμε μπροστά σα στέκα.

Περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες για updos που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας. Και να ξέρετε αν δε σας πετύχει με την πρώτη, προσπαθήστε ξανά και ξανά. Επίσης να είστε εξοπλισμένες με τσιμπιδάκια, πάντα μπορούν να σώσουν την κατάσταση.

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ| ΚΟΤΣΟΣ| ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ| XMAS HAIRLOOK| MESSY UPDOS| ΕΥΚΟΛΟΙ ΚΟΤΣΟΙ
MORE FOR YOU