8 Γαλλίδες θα σας πείσουν να κόψετε αφέλειες

Από την Jane Birkin μέχρι την Audrey Tautou... αυτές οι Γαλλίδες είναι τόσο stylish & chic! Oh la la!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Είναι το hairtrend που έχουμε υπεραναλύσει τους τελευταίους μήνες και η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερες γυναίκες τολμούν να κόψουν αφέλειες. Από την Jane Birkin μέχρι την Jeanne Damas υπάρχουν αρκετές Γαλλίδες, οι οποίες μας πείθουν ότι είναι μία από τις πιο sexy αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας.

12 photos

Δε χρειάζεται καν να τις περιποιούμαστε, όπως θα δείτε και στην gallery που ακολουθεί, ακόμα και οι celebrities τις αφήνουν φυσικές, σπαστές. Παίζουν με τον όγκο στα μαλλιά τους και δίνουν κίνηση στις άκρες τους. Τις συνδυάζουν πάντα με το κατάλληλο μακιγιάζ, ένα κόκκινο κραγιόν ή eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων είναι η πινελιά που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας.

Αν ακόμα σκέφτεστε αν πρέπει να κάνετε αυτή τη μικρή αλλά τόσο sexy αλλαγή στα μαλλιά σας, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και πάρτε τηλέφωνο τον κομμωτή σας να κλείσετε άμεσα ραντεβού.

8 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΦΕΛΕΙΕΣ| ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΓΑΛΛΙΔΕΣ| CURTAIN BANGS| ΜΑΚΡΙΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ
MORE FOR YOU