Αποφάσισα να μην κουρέψω τις αφέλειες για ένα μήνα και πέτυχα τα πιο stylish hairlooks

Μπορεί να ήταν κάπως ενοχλητικές στα μάτια, ωστόσο δημιούργησα τέλεια χτενίσματα!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Όπως σας έχω αναφέρει σε πολλά άρθρα μου, φέτος αποφάσισα να κόψω αφέλειες και η αλήθεια είναι ότι έκανα ίσως την καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ για τα μαλλιά μου.

 

Δεν τις έκοψα αρκετά κοντές, επέλεξα curtain bangs, τις πιο μακριές που μπορείς να τις χωρίσεις στη μέση και να θυμίζει κάτι από Brigitte.

6 photos

Βέβαια αυτό είχε ως συνέπεια να επισκέπτομαι την κομμώτριά μου ανά δέκα ημέρες, καθώς με ενοχλούσαν ιδιαίτερα στα μάτια.

Αποφάσισα λοιπόν πριν ένα μήνα περίπου να μην τις κουρέψω και να τις αφήσω να μακρύνουν τόσο, που να σκεπάζουν τα μάτια. Έχω να σας πω ότι αυτό το μήκος είναι το καλύτερο που είχνα ποτέ. Σκεπάζουν τα μάτια και μπορώ να τις κάνω στο πλάι ως φράντζα αλλά και να τις χωρίζω στη μέση. Βέβαια θα πρέπει να σας πω ότι όταν τις αφήνω στη μέση, είναι αρκετά ενοχλητικές στα μάτια... αλλά προς τα κάλλη!

Δημιουργώ μοναδικά updos, οι μπροστινές μου τούφες είναι ασύμμετρες και το αποτέλεσμα είναι πιο sexy και γενικότερα μπορώ να δημιουργήσω διάφορα looks. Έμπνευσή μου φυσικά το pinterest, από το οποίο συγκέντρωσα κάποια από τα πιο αγαπημένα hairlooks που έχω δοκιμάσει και σας προτείνω να κάνετε κι εσείς.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΦΕΛΕΙΕΣ| CURTAIN BANGS| ΜΑΚΡΙΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ| STYLISH HAIRSTYLE
MORE FOR YOU