Με αυτά τα χτενίσματα θα θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστήριο

Ψάχνουμε να βρούμε λόγους, να επιστρέψουμε άμεσα στο γυμναστήριο!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Οι γιορτές πέρασαν και μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις μας έμειναν και κάποια κιλάκια επιπλέον. Βλέπετε τα γλυκά αλλά και τα αλμυρά ήταν πολλά και δεν μπορούσαμε να περιοριστούμε με την ποσότητά τους.

Τώρα λοιπόν είναι η περίοδος που προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι. Μπορεί να σας φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά μας, ωστόσο να ξέρετε ότι ο χρόνος περνάει σα νερό, γι αυτό μην καθυστερείτε άλλο την επιστροφή σας στο γυμναστήριο.

Επειδή όμως κι εγώ μαζί σας την καθυστερώ καθημερινά, ψάχνω να βρω τρόπους, να μου έρθει αυτό το motivation που λένε και οι Αμερικάνοι για να επιστρέψω στο διάδρομο. Και σαν beauty editor ξέρετε τι μπορεί να με παρακινήσει; Ένα στιλάτο χτένισμα, από τη μία να μην είναι στιλιζαρισμένο-καθώς οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα με κοιτάνε καπώς περίεργα και από την άλλη να μη δείχνει τη βαρεμάρα μου και το πόσο πολύ δε θέλω να είμαι εκεί.

Έψαξα και βρήκα τα πιο stylish hairlooks, ιδανικά για γυμναστική αλλά και για καφέ με φίλους. Ελπίζω να πείσουν τόσο εσάς, όσο κι εμένα να επιστρέψουμε στα σκληρά squats!

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΤΣΙΔΑ| ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΙΛ| MESSY UPDO| SPORTY HAIRSTYLE| ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
MORE FOR YOU