Έβαζα για ένα μήνα στα μαλλιά μου χαμομήλι και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Είμαι από εκείνες τις γυναίκες που μέχρι σήμερα, στα 28 μου υποστηρίζω ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου-ακόμα και αν οι ρίζες μου γίνουν κάτασπρες. Από την άλλη πάντα ήθελα να έχω και το χειμώνα ξανθιές άκρες, όπως αυτές που μου δημιουργεί ο ήλιος το καλοκαίρι.

Γνωρίζω λοιπόν ότι το χαμομήλι είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών μας. Έτσι λοιπόν εδώ και ένα μήνα, κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου μετά κάνω και μία πλύση με βρασμένο χαμομήλι. Βασική προϋπόθεση είναι να βλέπει τα μαλλιά ο ήλιος. 
Κάτι που δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην καρδιά το χειμώνα.

Ωστόσο έχω να σας πω, μετά από ένα μήνα ότι τα μαλλιά μου ΝΑΙ έχουν ανοίξει. Και συγκεκριμένα οι άκρες,  όπου εκεί εφαρμόζω κυρίως το χαμομήλι είναι πιο χρυσαφένιες. Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο έντονο, όπως το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει μία διαφορά.

Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες που τράβηξα τον εαυτό μου πριν ξεκινήσω το πείραμα, με τις σημερινές, πραγματικά υπάρχει διαφορά και είμαι τρομερά ικανοποιημένο με το αποτέλεσμα.

Σαφέστατα θα συνεχίσω να εφαρμόζω χαμομήλι και ιδιαίτερα την άνοιξη, που ο καιρός θα ανοίξει και τα μαλλιά μου θα είναι περισσότερο εκτεθειμένα στον ήλιο.

Και επειδή το χαμομήλι ξανθαίνει τα μαλλιά, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και ανακαλύψτε κανόνες μακιγιάζ που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το χρώμα μαλλιών.

8 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΑΜΟΜΗΛΙ| ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
MORE FOR YOU