Τα ρόλεϋ μαλλιών είναι και πάλι MUST στο hairstyle

Δείτε στο βίντεο, τον πιο εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε retro waves.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Μπορεί οι περισσότερες να έχουμε στο σπίτι μας πιστολάκι, πρέσα αλλά και ψαλίδι για μπούκλες, ωστόσο ελάχιστες έχουμε ρόλεϋ μαλλιών. Το αξεσουάρ που χρησιμοποιούσαν αρκετά οι γυναίκες μερικές δεκαετίες πίσω.

Και επειδή όπως ήδη γνωρίζετε οι τάσεις κάνουν κύκλο, φέτος αλλά και για τα προσεχή χρόνια θα πρέπει να επενδύσουμε στο συγκεκριμένο εργαλείο μαλλιών, για να πετύχουμε το απόλυτο hairtrend.

Τόσο σε catwalks σχεδιαστών, όσο και σε red carpet εμφανίσεις των διάσημων, οι μεγάλες, με όγκο μπούκλες είναι το look που επικρατεί. Για να πετύχουμε το συγκεκριμένο χτένισμα, προτείνεται να επιλέξουμε ρόλεϋ μαλλιών Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία και πολλά από αυτά είναι πιο εξελιγμένα, αφού είναι και θερμαινόμενα.

Στο video παραπάνω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση για το πώς να πετύχετε τις μεγάλες, ρετρό μπούκλες. Επιλέξτε μεγάλες τούφες, ξεκινώντας από το κέντρο και πηγαίνοντας προς τις ακριανές.

7 photos

Τη δεύτερη ημέρα τα μαλλιά σας θα έχουν ένα ελαφρύ σπάσιμο. Μπορείτε να προσθέσετε salt spray και να τα κάνετε σε πιο ατημέλητο στιλ.

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΠΟΥΚΛΕΣ| RETRO WAVES| ΡΟΛΕΫ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΟΓΚΟ| ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ
MORE FOR YOU