Κοιμήθηκα ένα βράδυ με πλεξίδες και αυτό ήταν το hairstyle που είχα την επόμενη ημέρα

Αφού στέγνωσα καλά τα μαλλιά μου, έκανα γαλλική πλεξίδα και κοιμήθηκα!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018
tumblr, pinterest

Αυτό το tip δεν ήταν κάτι που σκέφτηκα μόνη μου, συγκεκριμένα ήταν η συμβουλή της Global Beauty Director της Estee Lauder, Violette, η οποία σε video της είπε ότι το τέλειο σπαστό hairstyle γίνεται αν κοιμηθούμε το βράδυ με πλεξίδες.

Έτσι λοιπόν αφού απόλαυσα το μπάνιο μου και στέγνωσα καλά τα μαλλιά μου με πιστολάκι, έκανα μία πλεξίδα-συγκεκριμένα ζήτησα από την αδερφή μου να μου κάνει γαλλική, για να ξεκινάει από πάνω-και ήμουν όλο το βράδυ χτενισμένη, έτοιμη να βγω βόλτα. Κοιμήθηκα με την γαλλική πλεξίδα και το πρωί ξύπνησα και έλυσα τα μαλλιά μου.

Να σας πω σε αυτό το σημείο ότι τα μαλλιά μου είναι ίσια προς σπαστά. Εκείνο το πρωί οι τούφες μου είχαν την τέλεια κίνηση στις άκρες. Είχα δημιουργήσει το ιδανικό messy hairstyle, όπως αυτό που βλέπω σε street style εμφανίσεις των fashionistas.

9 photos

Αφού έλυσα τα μαλλιά μου, δούλεψα με τα δάχτυλά μου τις μπροστινές τούφες κυρίως με salt spray. Ενίσχυσα περισσότερο την κίνηση και το hairlook ήταν πιο sexy και εντυπωσιακό. Το αποτέλεσμα έμοιαζε πολύ με αυτό που έχουν τα μαλλιά μου το καλοκαίρι, μετά τη βουτιά στη θάλασσα.

Extra Tip: Σε περίπτωση που δοκιμάσετε κι εσείς να κάνετε σπαστά τα μαλλιά σας με αυτό τον τρόπο, φροντίστε να τα στεγνώσετε καλά πριν τα πλέξετε, για να μην κοιμηθείτε με βρεγμένα μαλλιά.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι όπως το είχατε φανταστεί, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας κότσο. Δοκιμάστε να φορέσετε και κρίκους εκείνη την ημέρα, είναι το αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με αυτό το hairstyle.

5 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΛΕΞΙΔΑ| ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ| MESSY HAIRSTYLE| SEXY ΧΤΕΝΙΣΜΑ
MORE FOR YOU