Έφτασε η εποχή για το πιο ανέμελο hairstyle

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Μία ανάσα πριν την άνοιξη και με τη διάθεση να γίνεται όλο και πιο ευδιάθετη, αρχίζουμε να ανανενώνουμε το στιλ μας και να το κάνουμε πιο ανοιξιάτικο. Σε ανάλογο ύφος θα κινηθεί και το hairstyle, ιδιαίτερα φέτος που η φυσική ομορφιά έχει την τιμητική της.
 

Το hairstyle που υιοθετούμε λοιπόν από εδώ και πέρα, δεν είναι άλλο από το σπαστό look, που δημιουργούμε με τη βοήθεια του salt spray. Τα μαλλιά μας θέλουν να έχουν ένα ελαφρύ σπάσιμο και να μοιάζουν σα να βγήκαμε μόλις από τη θάλασσα.

Πώς θα το πετύχουμε;

Μετά το μπάνιο, στεγνώνουμε ελαφρώς τα μαλλιά μας με το πιστολάκι και τα δουλεύουμε κυρίως στις άκρες, με τα δάχτυλά μας για να τους δώσουμε κίνηση. Ενισχύουμε το στιλ με salt spray, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να δημιουργούμε messy style, ανακατεύοντάς τα με τα χέρια.

Αν θέλουμε ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορούμε να δουλέψουμε μερικές τούφες ακόμα και με ψαλίδι ή πρέσα μαλλιών. Επιλέγουμε διάσπαρτες τούφες μαλλιών και ενισχύουμε το σπάσιμό τους.

Ένα βασικό tip για όσες χρησιμοποιούν πρέσα μαλλιών

 

Είναι ένα hairstyle απόλυτα καλοκαιρινό, το οποίο μπορούμε να υποστηρίξουμε και φέτος την άνοιξη. Έτσι, γιατί απλά θέλουμε ένα πιο χαλαρό, φυσικό και sexy style.

Extra Info: Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι ίσια, να ξέρετε ότι αυτό που θα πετύχετε ουσιαστικά είναι κίνηση στις άκρες και ανέμελο, messy style. Για περισσότερη κίνηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα εργαλεία που αναφέρουμε παραπάνω και να δώσετε κράτημα στο look, με hairspray.

11 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ| MESSY HAIR| SEXY ΜΑΛΛΙΑ
MORE FOR YOU