Ποιο μήκος μαλλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σας;

Pixie, μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018
Photo by Megan Lewis on Unsplash

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας αλλά και τα χαρακτηριστικά σας, ανακαλύψτε ποιο μήκος μαλλιών ταριάζει σε εσάς. Pixie, μεσαίου μήκους ή πολύ μακριά;

Pixie Haircut ή αλλιώς το Ανδρόγυνο Κούρεμα

15 photos

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο με μικρά και λεπτά χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο κούρεμα σας ταιριάζει απόλυτα. Αντιθέτως στα πρόσωπα που έχουν έντονες γωνίες τα κοντά μαλλιά δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα καθώς τις τονίζουν σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι άγριο.
Επιπλέον εάν θέλετε να ξεχάσετε το χτένισμα και το styling και είστε έτοιμες για μια πολύ δυναμική αλλαγή, go for the pixie look!

Μαλλιά μεσαίου μήκους, μέχρι το ύψος των ώμων

9 photos

Είναι ένα μήκος που βολεύει όσες δεν έχουν πλούσια και πολλά μαλλιά, τα οποία δε στρώνουν εύκολα. Το κούρεμα αυτό έχει όγκο κυρίως στις ρίζες των μαλλιών και απαιτεί καθημερινό styling. Εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο ή πρόσωπο με γωνίες, το φιλαριστό αυτό κούρεμα θα δείξει πιο γλυκά τα χαρακτηριστικά σας.

Μακριά μαλλιά

15 photos

Σε γενικές γραμμές τα μακριά μαλλιά πάνε στα περισσότερα πρόσωπα εκτός από τα στενόμακρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πολύ μακριά μαλλιά απαιτούν φροντίδα όπως κούρεμα-καθάρισμα στις άκρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΛΛΙΑ| ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| PIXIE| ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
MORE FOR YOU