Δεν έκοψα τις αφέλειές μου για 1 μήνα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Ποιο χτένισμα επέλεξα για αυτό το μάκρος αφελειών;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
instagram

Όπως σας έχω πει σε παλαιότερα άρθρα, τους τελευταίους μήνες έχω αφέλειες και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να τις αποχωριστώ. Ωστόσο επειδή την προηγούμενη φορά, ο κομμωτής μου τις έκοψε παραπάνω και αισθανόμουν σαν τα Playmobil με τις κοντές, τετραγωνισμένες αφέλειες, αποφάσισα να αποφύγω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το κομμωτήριο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αφέλειές μου να μακρύνουν αρκετά, να φτάσουν κάτω από τα μάτια μου... κάτι που δεν ήταν εύκολο στην καθημερινότητά μου. Αρχικά να σας πω ότι ενώ δεν έχω μυωπία, κάποιες στιγμές μου πέρναγε από το μυαλό ότι μάλλον απέκτησα. Οι αφέλειες πέφτανε συνεχώς μπροστά στα μάτια μου, όσο και αν εγώ επέμενα να τις κάνω στο πλάι. Επιπλέον είχα πρόβλημα στο styling των μαλλιών. Δεν μπορούσα να τα ισιώσω, καθώς φαινόντουσαν πολύ μακριές και όταν προσπαθούσα να τις κάνω στο πλάι, δεξιά και αριστερά, δε στρώνανε. Από την άλλη όταν τα έκανα σγουρά, όσο και αν τις δούλευα με προϊόν styling δεν είχαν τον όγκο που είχα συνηθίσει, όταν οι αφέλειες ήταν στο επιθυμητό μάκρος, στο ύψος των ματιών μου.

Κατέληξα λοιπόν σε ένα και μόνο χτένισμα το οποίο μου ταίριαζε απόλυτα. Άφηνα τα μαλλιά μου φυσικά, σπαστά, δεν πείραζα καθόλου τις αφέλειες, ενίσχυα απλά τον όγκο τους με dry shampoo στις ρίζες και τις έκανα με χωρίστρα στη μέση. Ένα look που θύμιζε κάτι από Brigitte Bardot, με τα θρυλικά curtain bangs.

15 photos

Να σας πω ότι σήμερα που διαβάζετε το άρθρο, έχω ήδη επισκεφθεί τον κομμωτή μου και του είπα να είναι αρκετά προσεχτικός και να κόψει τις αφέλειες μέχρι το ύψος των ματιών μου, ούτε εκατοστό παραπάνω. Προσωπικά δε μου ταιριάζουν καθόλου οι ίσιες, κοντές αφέλειες, το στιλ "curtain bangs" ταιριάζει περισσότερο σε εμένα και αυτό για καλή μου τύχη το κατάλαβε και ο κομμωτής μου!

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 


Tags: ΑΦΕΛΕΙΕΣ| BRIGITTE BARDOT| CURTAIN BANGS| ΜΑΚΡΙΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ
MORE FOR YOU