ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αποκτήστε αψεγάδιαστο μανικιούρ και στην παραλία!


24 Ιουλίου 2015

Capture7.jpg

Ένα μεγάλο ερώτημα για πολλές γυναίκες, είναι πώς θα διατηρήσουν το μανικιούρ στη παραλία, διότι μια και μόνο επίσκεψη στη θάλασσα μπορεί να καταστρέψει τη λάμψη του. Όμως, πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί η Funkmartini.gr σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ, που θα διατηρείται φρέσκο και λαμπερό, ακόμα και αν επισκέπτεστε την παραλία καθημερινά, όπως την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online στη Funkmartini.gr, την πιο εμπλουτισμένη πλατφόρμα με υπηρεσίες ομορφιάς.  Με ένα μόνο κλικ θα μάθετε τα Nail Bars της περιοχής σας, θα δείτε τους τιμοκαταλόγους και θα ανταλλάξτε απόψεις και χρήσιμες πληροφορίες γρήγορα και απλά!

Απόλαυσε όχι μόνο την εξαιρετική εμπειρία κράτησης και αξιολόγησης μέσω Funkmartini, αλλά και την επιβράβευση που προσφέρει στα μέλη. Μαζέψτε 200 πόντους και θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στο happy box που είναι γεμάτο επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς!

Capture

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.