ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 9 καλύτερα haircolors για το καλοκαίρι


16 Μαΐου 2016

Μαζί με την αναζήτηση των αντιηλιακών και των bronzers, όλες μας το καλοκαίρι κάνουμε και μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Άλλες για ένα "καθάρισμα" στις άκρες, άλλες για κούρεμα και οι περισσότερες για να ανανεώσουμε ή να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών. 

Πώς ακριβώς τα θέλουμε όμως και κυρίως σε ποιο βαθμό μπορούμε να πετύχουμε την απόχρωση που θέλουμε; Αυτό φυσικά έχει να κάνει με τη βάση μας, δηλαδή το φυσικό μας χρώμα που σίγουρα θα έχει βγει στη ρίζα αλλά και αυτό που ήδη έχουμε στα μαλλιά.

Ωστόσο, φέτος τα haircolor trends έχουν τόσες εναλλακτικές και για το καλοκαίρι που αναμφίβολα θα βρούμε όλες αυτή που θέλουμε ή ακόμα καλύτερα αυτή που μας ταιριάζει πολύ. Δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω και πάρτε μία ιδέα για το δικό σας επόμενο χρώμα στα μαλλιά.

Tip: Σας υπενθυμίζω ότι πριν πάρετε την απόφασή σας, λάβετε υπόψη ότι καλοκαιρινός ήλιος θα ανοίξει το χρώμα σε ένα βαθμό. Αυτό τις περισσότερες φορές δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα!

[gallery-614963]

Κλείστε αμέσως το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο για να βρείτε την ιδανική απόχρωση μαλλιών!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.