ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο πιο εύκολος, φυσικός τρόπος να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας


TSVIGKOU

3 Μαΐου 2018

roberto-nickson-g-190438-unsplash.jpg

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι 200ml χυμό από φρέσκα λεμόνια, 60ml χλιαρό νερό, 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μέλι, 1 άδειο μπουκαλάκι σπρέι.

Αφού συγκεντρώσετε όλα τα υλικά ξεκινήστε με το στύψιμο των λεμονιών και στη συνέχεια περάστε το χυμό από λεπτό σουρωτήρι. Φτιάξτε το αφέψημα με το χαμομήλι (να κάτσει για 30 λεπτά) σουρώστε το, προσθέσετε το μέλι ανακατεύοντας καλά και τέλος ρίξτε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Γεμίστε το μπουκάλι με το μείγμα και ανακινήστε το καλά για να ενωθούν όλα τα υλικά.

Ψεκάστε το μείγμα σε όλα τα μαλλιά μέχρι να βραχούν για να ξανοίξετε το χρώμα τους. Αν θέλετε να κάνετε ανταύγειες ψεκάστε μόνο μερικές τούφες.

Θα πρέπει να καθίσετε στον ήλιο για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια για άλλη μιάμιση ώρα σε εσωτερικό χώρο, έτσι ώστε να στεγνώσουν φυσικά.

Λουστείτε κανονικά με σαμπουάν και άφθονο νερό και τελειώστε απλώνοντας το μαλακτικό μαλλιών.

Extra tips: Εφαρμόστε την τεχνική 1 φορά την εβδομάδα μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα.

Αν τα μαλλιά σας πλησιάζουν στο ξανθό χρώμα, το κραγιόν που φοράνε τα μοντέλα, στην gallery που ακολουθεί είναι ιδανική επιλογή για εσάς!

[gallery-718203]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.