ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να χτενίσετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι


12 Αυγούστου 2018

chris-nguyen-477756-unsplash.jpg

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που επιβάλλεται να ζήσουμε λίγο πιο ξέγνοιαστα χωρίς τους κλασικούς περιορισμούς που μας απασχολούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι η εποχή του χρόνου όπου ξεχνιόμαστε, ονειρευόμαστε και όλα φαίνονται καλύτερα. Συμπράττουμε σιωπηλή συμφωνία με τον εαυτό μας ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ανησυχίες και του επιβάλλουμε υποχρεωτική ηρεμία. Και όλη αυτή η ανεμελιά αντανακλάται φυσικά και στην εμφάνισή μας.

Έτσι λοιπόν αυτό το καλοκαίρι αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μαζί του αφήστε και τα μαλλιά σας ατημέλητα. Μη μπείτε καν στη διαδικασία να τα χτενίστε, απλά στεγνώστε τα με ένα πιστολάκι ή αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Ακόμα και μετά τη θάλασσα μπορείτε να έχετε υπέροχο hair styling, καθώς το αλάτι δημιουργεί μοναδικό, salty hair-look. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ, για να αποκτήσουν πιο girly διάθεση, ενώ τις πρωινές ώρες μπορείτε να φορέσετε το panama καπέλο σας για να προστατευτείτε από τον ήλιο. Ζήστε ανέμελα, νιώστε ελεύθερες.

Δείτε στη gellery α καλύτερα hairstyles για το νησί

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.