ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Εάν θέλετε λαμπερά μαλλιά χωρίς ψαλίδα φτιάξετε αυτή τη μάσκα με μπανάνες


17 Αυγούστου 2018

averie-woodard-319832-unsplash.jpg

Οι μπανάνες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη τόσο όταν τις καταναλώνετε όσο και όταν τις χρησιμοποιείτε στα μαλλιά σας. Και τι εννοούμε με αυτό; Είναι απλό αρκεί να φτιάξετε μια σπιτική μάσκα μαλλιών με μπανάνες και αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά στο τριχωτό της κεφαλής σας. Έτσι λοιπόν σας παρέχουμε τη συνταγή για μια μάσκα που θα σας χαρίσει λαμπερά μαλλιά χωρίς ψαλίδα.

Συστατικά: 2 ώριμες μπανάνες, 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι.

Εκτέλεση:

Βάλτε στο μπλέντερ τις μπανάνες και χτυπήστε τις ώσπου να λιώσουν. Ύστερα,  προσθέστε το μέλι, το λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο, και ανακατέψτε. Απλώστε το μίγμα στο τριχωτό της κεφαλής και τα μήκος των μαλλιών σας και αφήστε το για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας, ώστε να φύγουν τυχόν κομμάτια. Μπορείτε να κάνετε ένα τελικό ξέβγαλμα, ακόμη μια φορά. Μετά από την εφαρμογή θα δείτε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, υγιή και λαμπερά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το Bob Hairstyle

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.