ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Super long hair: Είναι αυτή η νέα huge τάση;


CHRYSAD

5 Νοεμβρίου 2018

abaca_657756_0011.jpg

Μπορεί το καρέ –και οι αφέλειες- να είναι οι τάσεις στα κουρέματα που μεσουρανούν τις τελευταίες σεζόν, υπάρχει όμως και ένα ακόμα που δείχνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερες οπαδούς. Μιλάμε για τα πολύ (πολύ!) μακριά μαλλιά, αυτά που φτάνουν μέχρι τη μέση, ένα look που είναι αρκετά δύσκολο να πετύχετε χωρίς να βάλετε extensions.

Αν και εμείς εδώ είμαστε κατά της χρήσης extensions και τρεσών, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αντιγράψετε το συγκεκριμένο hair look, εκτός κι αν τα μαλλιά σας μακραίνουν γρήγορα και είναι πολύ πλούσια, με χοντρή τρίχα. Σε περίπτωση που είναι πολύ λεπτά και όχι τόσο πυκνά, καλό είναι να μείνετε πιστές στα πιο κοντά μαλλιά σας, καθώς αλλιώς θα δείχνουν ακόμα πιο λίγα.

Η Rosie Huntington-Whiteley σας δείχνει πώς θα κάνετε τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά

Πρόσφατα έχουμε δει να υιοθετούν την τάση αυτή πολλές celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Lopez, Maria Menounos, Kim Kardashian, Vanessa Hudgens και Priyanka Chopra. Φυσικά όλες τους το πέτυχαν με τη χρήση τρεσών, τις οποίες πρόσθεσαν για το εκάστοτε event που παρευρίσκονταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Closet (@priyankacloset) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitri Giannetos (@giannetos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Πώς σας φαίνεται αυτή η νέα τάση; Θα την υιοθετούσατε;

Αν δεν σας αρέσει καθόλου και ανήκετε στην ομάδα «καρέ», δείτε τα ωραιότερα για να πάρετε έμπνευση.

Τα τρία μεγαλύτερα λάθη που κάνετε στην φροντίδα των βαμμένων σας μαλλιών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.