ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To hair look μου για το ρεβεγιόν


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2018

garnier5943.jpg

Λίγες μέρες απομένουν για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και νιώθω τόσο ενθουσιασμένη με τις φετινές γιορτές μιας και για πρώτη φορά θα υποδεχτώ στο νέο μου σπίτι τους φίλους μου καθώς θα διοργανώσω ένα μεγάλο party! Θα είμαι λοιπόν οικοδέσποινα και ο πήχης της εμφάνισής μου έχει ανέβει ψηλά! Έχω καταλήξει στο outfit - total black φυσικά και αναζητούσα το αξεσουάρ εκείνο που θα μου δώσει την extra λάμψη που επιθυμώ ενώ παράλληλα θα αναδείξει και το hair look που θα κάνω. Το hairstyle πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό δηλαδή κάτι που δεν συνηθίζω να κάνω (ας μη ξεχνάμε και τις λαμπερές φωτογραφίες που θα ανεβάσουμε στο Instagram), έτσι σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα γκρι τουρμπάνι με λάμψεις. Το τουρμπάνι είναι μία τάση στα αξεσουάρ μαλλιών που η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε περισσότερο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα υπάρχουν τέλεια σχέδια που μπορούν αμέσως να αναδείξουν κάθε χτένισμα.

Πώς θα επιμεληθώ λοιπόν το hair look μου για το ρεβεγιόν; Θα ξεκινήσω με το λούσιμο των μαλλιών μου και για να τα ενυδατώσω ακόμη περισσότερο – καθώς η αλήθεια είναι ότι τα ταλαιπωρώ αρκετά καθημερινά με τα εργαλεία θερμότητας όπως το σεσουάρ - θα χρησιμοποιήσω την μάσκα μαλλιών 3 σε 1 με papaya της Garnier που θα θρέψει και θα τους δώσει τη λάμψη που χρειάζονται. Σημαντική σημείωση: αυτό που με έκανε να μην αποχωρίζομαι τη μάσκα “Hair Food” από την beauty ρουτίνα μου είναι ότι μπορώ εκτός από μάσκα να τη χρησιμοποιήσω για conditioner αλλά το πιο τέλειο είναι ότι μπορώ να την εφαρμόσω σε στεγνά μαλλιά χωρίς να τη ξεβγάλω για last minute επανόρθωση.

Ποια βήματα ακολούθησα;

- Έλουσα τα μαλλιά μου και έβαλα στις άκρες τους την μάσκα της Garnier, την άφησα να δράσει για περίπου 3 λεπτά και ύστερα τα ξέπλυνα με χλιαρό νερό.

- Σκούπισα τα μαλλιά μου με ταμποναριστές κινήσεις.

Εφόσον τα μαλλιά μου είναι super ενυδατωμένα και μυρίζουν όπως το εξωτικό φρούτο papaya (πραγματικά τόσο ιδιαίτερη και χαλαρωτική μυρωδιά) είμαι έτοιμη να δημιουργήσω το hair look μου! Μετά από πολλές δοκιμές -καταλαβαίνετε νομίζω - να τα αφήσω κάτω ή να τα πιάσω έναν απλό κότσο ή μήπως μία μικρή αλογοουρά - ναι κατέληξα ότι η καλύτερη επιλογή είναι να τα πιάσω έναν ελαφρύ κότσο καθώς έτσι αμέσως θα αναδειχθεί το γιορτινό μου τουρμπάνι – ως statement κομμάτι της εμφάνισης μου.

- Στέγνωσα καλά τα μαλλιά μου (και πραγματικά η μυρωδιά της εξωτικής papaya έκανε μέχρι και το μπάνιο μου να μυρίζει υπέροχα!)

- Ξεκίνησα να ετοιμάζομαι για το χτένισμα μου στερεώνοντας τα μαλλιά μου με μικρά μαύρα τσιμπιδάκια σε ένα κοτσάκι.

- Φόρεσα το τουρμπάνι μου και άφησα να πέφτουν δύο τούφες από το πλαϊνά για να αναβαθμιστεί asap το hair look μου.

- Τελευταίο βήμα : στερέωσα και το τουρμπάνι με τσιμπιδάκια στο πλάι για να μείνει στη θέση του όλο το βράδυ που θα χορεύω!

- Ολοκληρώνοντας το hair look μου, δοκίμασα το φόρεμα που θα βάλω στο ρεβεγιόν μιας και ήθελα να δω πως θα είναι το total look μου - απλά ενθουσιάστηκα!

Έτοιμη και πιο γιορτινή από ποτέ να υποδεχτώ όλους τους φίλους μου! Ήταν πραγματικά το πιο εύκολο και γρήγορο hair look που θα κάνω σε ρεβεγιόν. Δοκιμάστε και εσείς κάτι διαφορετικό και εύκολο φέτος και κλέψτε τις εντυπώσεις - επιλέξτε κορδέλες και τουρμπάνια που θα μετατρέψουν κάθε απλό hairstyle σε ένα πολύ εντυπωσιακό και άκρως εορταστικό look. Μην ξεχνάτε ότι βασική προϋπόθεση για κάθε χτένισμα είναι η καλή ενυδάτωση και θρέψη των μαλλιών σας! #enjoydonteat

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.