ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική balayage – Μια από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά


Ελένη Τσούτση

4 Νοεμβρίου 2019

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική balayage – Μια από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά

Όλες μας αναζητάμε την τέλεια αλλαγή στα μαλλιά μας και κάθε σεζόν ένα είναι το ερώτημα – «πώς να κάνω τα μαλλιά μου;». Η απάντηση είναι μία: balayage, συνεχίζει να είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις και φέτος και το μόνο σίγουρο είναι ότι ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

Δεν είναι τυχαίο που οι celebrities όταν επιθυμούν να κάνουν μια safe αλλαγή στα μαλλιά τους επιλέγουν την συγκεκριμένη τεχνική.

Τι είναι το balayage;

Το Balayage σημαίνει “σαρώνω”, περνάω από πάνω δηλαδή, στα Γαλλικά και είναι το όνομα της τεχνικής που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Ακόμη, στο balayage, η βαφή περνιέται στην τρίχα με απαλές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει. Στόχος αυτής της τεχνικής είναι το απόλυτα φυσικό και εναρμονισμένο αποτέλεσμα, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο.

Το Balayage πρέπει να είναι πολύ κοντά και απαλά στη ρίζα που οδηγεί σε ένα πιο βαθύ άνοιγμα στα άκρα των μαλλιών. Πολλές γυναίκες ίσως το μπερδεύουν με το ombre, υπάρχει όμως διαφορά καθώς το δεύτερο έχει να κάνει με σκιάσεις ενώ το πρώτο με ανταύγειες.

Αν και εσείς λοιπόν αναζητάτε μια ανανέωση και ένα πιο fresh look τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το balayage.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.