ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για να ενυδατώσουμε τα ξηρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2020

 Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για να ενυδατώσουμε τα ξηρά μαλλιά

Σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που μπορούμε να χαρίσουμε στα μαλλιά μας μια extra περιποίηση και φροντίδα αφού έχουμε χρόνο και χαλαρώνουμε στο σπίτι. Τα μαλλιά μας χρειάζονται περιποίηση καθημερινά και φυσικά μια με δυο φορές την εβδομάδα μια πιο εντατική περιποίηση με μια μάσκα βαθιάς θρέψης που θα αναζωογονήσει την τρίχα και θα της δώσει ζωντάνια.

jenny.gr
Pixelformula rsummer 2015 rready to wear Paris rWomenswear rBeauty rChloe

Καθημερινά μπορεί να χρησιμοποιούμε εργαλεία styling που επιβαρύνουν την ποιότητα της τρίχας μας και σε βάθος χρόνου να την καταστρέφουν. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε την τέλεια DIY συνταγή για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας.

Τι θα χρειαστείτε;

2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο

1 αυγό

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες:

Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Μπορείτε να αυξήσετε τις αναλογίες αν έχετε μακριά μαλλιά. Έπειτα, απλώστε το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών σας και απλώστε όση ποσότητα έχει απομείνει στα υπόλοιπα μαλλιά σας. Φορέστε ένα σκουφάκι μπάνιου για να καλύψετε τα μαλλιά σας και αφήστε το μείγμα να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα.

Ξεβγάλετε το μείγμα με κρύο νερό, λουστείτε και εφαρμόστε μαλακτική κρέμα, όπως σε κάθε λούσιμό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.