ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Money Piece highlights: Είναι το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν


Ελένη Τσούτση

8 Απριλίου 2021

Money Piece highlights: Είναι το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν
Money Piece highlights: Είναι το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν

Oι hair experts προτείνουν το 2021 να κινηθούμε στα φυσικά μας χρώματα αλλά όταν ξεπετάγονται διαρκώς νέα hair trends, τα οποία έρχονται από το παρελθόν, δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε. Ειδικότερα, τώρα με το lockdown η ανάγκη μας να αλλάξουμε τα μαλλιά μας μεγαλώνει.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι πολλά trends από τα 90s επιστρέφουν πολύ δυναμικά στο κόσμο της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα σχετικά με τα μαλλιά. Ένα old-school trend που έρχεται να μας βάλει σε σκέψεις είναι το Money Piece.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο hair trend της δεκαετίας του 90 και όπως ήδη ίσως θα έχετε διαπιστώσει από τα social media, πολλές stars το έχουν λατρέψει. Τι είναι το Money Piece;

Είναι παχιές, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών. Αυτή ακριβώς η ιδιαιτερότητα δημιουργεί ένα κάδρο γύρω από το πρόσωπο και μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς τα Money Piece highlights είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσετε βάθος στη ρίζα. Plus, αυτή η νέα τάση δημιουργεί την εντύπωση μιας πολύ πιο λαμπερής επιδερμίδας που σίγουρα όλες αναζητούν!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.