ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το straightener μαλλιών για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη φθορά


Ελένη Τσούτση

27 Δεκεμβρίου 2021

Το straightener μαλλιών για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη φθορά
Getty Images
Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι αναμφίβολα ένα από τα ατού της γυναικείας εμφάνισης.

Για να μπορέσουν να γίνουν ο απόλυτος συμμαχός σας οφείλετε να τα φροντίζετε και να ακούτε όλες τις ανάγκες τους όπως ακριβώς κάνετε και με την επιδερμίδα σας.

Εκτός λοιπόν από τη σωστή επιλογή των προϊόντων περιποίησης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα εργαλεία styling που δεν θα προκαλούν φθορά στη τρίχα.

Jenny.Gr

Λαμπερά μαλλιά VS κατεστραμμένα μαλλιά.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τέλεια μαλλιά είναι συγκεκριμένα και σίγουρα το εργαλείο styling βρίσκεται μέσα στη λίστα. Μόνο όμως η σωστή χρήση του θα σας χαρίσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε λοιπόν καθορίζει το τέλειο αποτέλεσμα αλλά και τα απόλυτα υγιή μαλλιά.

Το fact είναι ένα: η θερμότητα από το styling φθείρουν τα μαλλιά και προκαλούν ψαλίδα. Επομένως είναι πολύ σημαντικό βήμα να επενδύσετε σε ένα εργαλείο που θα προστατεύει 100% τα μαλλιά σας ενώ θα σας βοηθά να δημιουργήσετε μοναδικά hair looks.

Jenny.Gr

Πώς γίνεται λοιπόν να έχετε μεταξένια μαλλιά ενώ χρησιμοποιείτε εργαλείο styling καθημερινά; Η λύση ακούει στο όνομα Corrale straightener.

Η Dyson δημιούργησε μια νέα καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς και μάλιστα, η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες χαρίζουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά. Το μυστικό βρίσκεται στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων που ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα.

Η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιήσει έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφοριστεί πλήρως σε 70 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην κυριολεξία παντού χωρίς να αναζητάτε πρίζα. Αν αυτό δεν είναι καινοτομία, τότε τι είναι;

Το αποτέλεσμα; Υπέροχα μαλλιά χωρίς φθορά. Ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε για τα μαλλιά σας! Αρκεί να επιλέξετε από τις διαθέσιμες θερμοκρασίες αυτήν που είναι η καταλληλότερη για τον τύπο των μαλλιών σας: 165°C, 185°C και 210°C.

To Corrale straightener της Dyson εξασφαλίζει απαλότητα και χαρίζει άμεση φωτεινότητα στα μαλλιά. Αρκεί να το αποκτήσετε και θα διαπιστώσετε μέρα με τη μέρα τα μαλλιά σας να είναι πιο δυνατά, γεμάτα ζωντάνια και αξεπέραστη λάμψη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.