ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Copenhagen Fashion Week: Τα πιο cool street style χτενίσματα που λατρέψαμε


Ελένη Τσούτση

16 Αυγούστου 2022

Copenhagen Fashion Week: Τα πιο cool street style χτενίσματα που λατρέψαμε
Τα it girls που είδαμε στο Fashion Week της Κοπεγχάγης μας χάρισαν μία πρώτη γεύση από όλα τα νέα hair trends

Το Fashion Week της Κοπεγχάγης είναι πάντα η καλύτερη έμπνευση και παρακάτω έχουμε αποδείξεις. Το street style έχει πάντα τα ωραιότερα looks. Οι Δανέζες άλλωστε τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσουν τόσο με τους ιδιαίτερους συνδυασμούς που κάνουν στα outfits τους όσο και με τα beauty looks τους

Τα street style looks από την Copenhagen Fashion Week έρχεται να ανεβάσει τη διάθεσή μας αλλά και να ανανεώσει λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Είδαμε τις έννοιες «ανεπιτήδευτο» και «cool» να εκπροσωπούνται τέλεια στο streetstyle και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό!

Εκτός όμως από τα outfits το ενδιαφέρον στρέφεται και στα χτενίσματα που επέλεξαν φέτος τα fashion girls. Aυστηρά πιασίματα, παιχνιδιάρικα braids, έντονα αξεσουάρ μαλλιών και χαλαρές μπούκλες ήταν μερικά από τα hot χτενίσματα στο street style της Κοπεγχάγης θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε τόσο για τις διακοπές σας όσο και μετά την επιστροφή σας στο γραφείο.

1.Midi bob

Jenny.Gr

2.90s soft headbands

Jenny.Gr

3.Shadow roots

Jenny.Gr

4.Copper gradient

Jenny.Gr

5.Subtle shag

Jenny.Gr

6.Bottleneck bob

Jenny.Gr

7.Monochrome accessories

Jenny.Gr

8.Low pony

Jenny.Gr

9.Knot bun

Jenny.Gr

10.Short shag

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα σαμπουάν της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.