ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν δεν έχεις δει ποτέ την Emily Ratajkowski με σγουρά μαλλιά, ήρθε η στιγμή


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2023

Αν δεν έχεις δει ποτέ την Emily Ratajkowski με σγουρά μαλλιά, ήρθε η στιγμή
Splash Ideal Images
Η Emily Ratajkowski περνάει πολύ καλά με τα μαλλιά της τελευταία και έχουμε τις απαραίτητες αποδείξεις

Το τελευταίο διάστημα η Emily Ratajkowski έχει κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή της και όπως φαίνεται αυτό επηρέασε και τα μαλλιά της. Δείχνει πολύ ανανεωμένη και μας συστήνει και άλλες πλευρές της που δεν ξέραμε ότι είχε.

Μετά την τελευταία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο show του Marc Jacobs με ένα φρέσκο bob με αφέλειες, επέλεξε να εμφανιστεί με ένα εμβληματικό disco hair look. H Emrata πόζαρε με υπέροχες μπούκλες που χάριζαν όγκο στα μαλλιά της ενώ ολοκλήρωναν μοναδικά το βραδινό της glam outfit. Τα κυματιστά της μαλλιά μπορεί να ήταν στιλιζαρισμένα και όχι ανέμελα όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως το τελικό hairstyle τη δικαιώνει απόλυτα.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχετε το ίδιο hair look είναι μετά το μπάνιο, να αναποδογυρίσετε τα μαλλιά σας και να τα στεγνώσετε ενώ παράλληλα τα ανακατεύετε με το πιστολάκι. Ενώ είναι ακόμα νωπά, εφαρμόζετε ειδικό αφρό στις άκρες και δουλέψτε τις με τα δάχτυλά σας. Αν έχουν λίγο παραπάνω από τον επιθυμητό όγκο, να ξέρετε ότι θα πέσουν ελαφρώς. Αν πάλι θέλετε να τον ενισχύσετε, ψεκάστε με hairspray στις άκρες αλλά και στις ρίζες.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.