ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Lopez δείχνει πώς γίνεται το απόλυτο ανοιξιάτικο manicure


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2023

H Jennifer Lopez δείχνει πώς γίνεται το απόλυτο ανοιξιάτικο manicure
Instagram/jlo
H Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο ανοιξιάτικο manicure που πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ

Μπορεί έξω να βρέχει αλλά η Jennifer Lopez με το νέο της mani μας κάνει να ανυπομονούμε για τις ηλιόλουστες μέρες που θα περάσουμε στην εξοχή. Από ένα ανοιξιάτικο manicure δεν μπορούν να λείπουν τα floral στοιχεία και ο αγαπημένος της, nail artist, Tom Bachik, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.Της έκανε λοιπόν ένα εντυπωσιακό λουλουδένο mani για να καλωσορίσει τη νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, έδωσε στα νύχια ένα στρογγυλεμένο-οβάλ σχήμα και πάνω σε μια απαλή ροζ απόχρωση σχεδίασε μωβ, πορτοκαλί και κίτρινα λουλούδια συνθέτοντας ένα δροσερό nail look.

Τα floral νύχια είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας. Μπορείτε μόνες σας να προσπαθήσετε να κάνετε κάποια floral σχέδια ή να απευθυνθείτε σε κάποιον expert. Μικρά και μεγάλα λουλούδια, άλλα περίτεχνα αλλά και πιο απλά, όλα όμως θα σας χαρίσουν έμπνευση για τους επόμενους μήνες. Τι καλύτερο λοιπόν για την συγκεκριμένη περίοδο, από το να διακοσμούν τα νύχια μας μερικά όμορφα σχέδια λουλουδιών!

Για να εμπνευστείτε για το επόμενο manicure σας, απολαύστε το υπέροχο nail look της Lopez!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.