ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: Το TikTok έχει εμμονή με τα #watercoloralnails και αξίζει να τα δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

4 Μαΐου 2023

Νύχια: Το TikTok έχει εμμονή με τα #watercoloralnails και αξίζει να τα δοκιμάσεις
Instagram/@overglowedit
Τα #WaterColorNails ήρθαν να δώσουν χρώμα στις καθημερινές σου εμφανίσεις

Είμαστε πλέον σε καλοκαιρινούς ρυθμούς αφού το νιώθουμε όλο και πιο κοντά μας. Τα έντονα χρώματα είναι η καθημερινή μας επιλογή όχι μόνο στα outfits μας αλλά και στο μακιγιάζ και τα νύχια μας. Το TikTok μόλις δημιούργησε ένα νέο hot trend που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο trend που είναι ιδανικό για να υποδεχτείς το καλοκαίρι. Τα #WaterColorNails έχουν κατακλύσει την πλατφόρμα του TikTok και αν αναζητάς μια εναλλακτική πρόταση για το επόμενο mani σου είναι απλά υπέροχη!

Με περισσότερες από 6,9 εκατομμύρια προβολές, οι χρήστες δείχνουν ότι τους έχει εντυπωσιάσει αυτή η νέα τάση. Τα ακουαρέλα νύχια είναι ακριβώς όπως ακούγονται. Η ιδέα βασίζεται στο να μπερδεύεις πολλά pastel χρώματα και να δημιουργείς ένα αφηρημένο σχέδιο. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να κλείσεις ένα ραντεβού στο αγαπημένο σου nail bar ώστε να έχει απόλυτη επιτυχία.

Αν όμως θέλεις να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι, τότε χρειάζεσαι μερικά pastel βερνίκια και glitter. Αφέσου στο παιχνίδι της δημιουργίας και πειραματίσου με τα σχέδια.

Ένας μικρός Picasso μόλις γεννήθηκε…εσύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.