ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το τελευταίο manicure της JLo είναι το must του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

2 Ιουνίου 2023

Το τελευταίο manicure της JLo είναι το must του καλοκαιριού
Instagram/@jlo
Αν θέλεις να ανανεώσεις το manicure σου, η Jennifer Lopez σου έχει (και πάλι) την ιδανική πρόταση

Σταμάτα ό,τι κάνεις γιατί η Jennifer Lopez μόλις έκανε τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού στα νύχια της. Mπορεί λοιπόν να σου έχουμε παρουσιάσει τα ωραιότερα mani trends μέχρι τώρα αλλά το τελευταίο mani της JLo είναι η μεγαλύτερη τάση, που δύσκολα θα αντισταθείς.

Ο αγαπημένος της nail artist, Tom Bachik εμπνεύστηκε για ακόμη μία φορά και δημιούργησε το απόλυτο glam manicure για το καλοκαίρι. Επίλεξε να συνδυάσεις 3 απαλές αποχρώσεις όπως το λευκό, το nude και το ροζ. Ο Bachik εφάρμοσε την απόλυτη γήινη, απόχρωση στα νύχια της JLo και έπαιξε με λευκές και ροζ υποτόνους. Το αποτέλεσμα θα σε πείσει να το δοκιμάσεις. Άλλωστε η Lopez λατρεύει τα γήινα χρώματα τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο manicure της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε με το manicure έγραψε: «Άψογο κυριακάτικο mani». Τα νύχια δεν είναι τα πιο μακριά, αντίθετα, είναι περίπου μεσαίου μήκους, κάτι που επιλέγει συχνά η JLo.

Ανάλογα με το πώς βλέπεις τα νύχια, μπορεί να είναι ροζ, μπεζ ή πιο λευκής απόχρωσης και αυτό ακριβώς το κάνει τόσο μοναδικό. Το συγκεκριμένο manicure θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για φέτος. Το υπέροχο λαμπερό εφέ ταιριάζει μοναδικά με τα καλοκαιρινά σύνολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.