ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποιος είπε ότι δεν κόβουμε αφέλειες το καλοκαίρι; Η JLo καταρρίπτει τον μύθο


Ελένη Τσούτση

19 Ιουνίου 2023

Ποιος είπε ότι δεν κόβουμε αφέλειες το καλοκαίρι; Η JLo καταρρίπτει τον μύθο
Instagram/@jlo
Η Jennifer Lopez έκοψε τις πιο hot αφέλειες του καλοκαιριού

Η Jennifer Lopez ορίζει τις τάσεις και αυτό δεν το αμφισβητούμε αφού κάθε φορά έρχεται με ένα νέο trend που μας ενθουσιάζει. Πρόσφατα, λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα με super sexy όγκο, όπως μας έχει συνηθίσει. Η Lopez συνόδευσε την ανάρτηση με τη λεζάντα “Bang bang” δείχνοντας πόσο χαρούμενη νιώθει για το νέο της φρέσκο look.

Εμείς όμως κάναμε focus στις υπέροχες αφέλειες της pop star. Αν λοιπόν, θέλεις να κάνεις αλλαγή στα μαλλιά σου και δεν θέλεις να πάρεις ρίσκο η JLo μόλις σου έδειξε το δρόμο. Τώρα θα σκεφτείς: «κόβουμε όμως αφέλειες το καλοκαίρι;» και θα σου απαντήσω αφού το έκανε η JLo ναι μπορείς και εσύ!

Υπεύθυνος για αυτή την νέα εικόνα της είναι ο hair stylist, Lorenzo Martin, ο οποίος δημιούργησε πλούσιες, μακριές με μια μικρή ασυμμετρία που χαρίζει extra κομψότητα στην εμφάνιση. Ειδικά οι μακριές αφέλειες δεν είναι καθόλου δεσμευτικές και είναι ο πιο τέλειος τρόπος να αλλάξεις το κούρεμα σου χωρίς να πειράξεις καθόλου από το μήκος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.