ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Αμάλ Κλούνεϊ μόλις έκανε τις τέλειες ανταύγειες για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

4 Σεπτεμβρίου 2023

Η Αμάλ Κλούνεϊ μόλις έκανε τις τέλειες ανταύγειες για το φθινόπωρο
Instagram/ @ dimitrishair
Η Αμάλ Κλούνεϊ ανανέωσε την espresso brown απόχρωση των μαλλιών της με υπέροχες ανταύγειες

H Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν καλεσμένοι στα DVF Awards στη Βενετία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ κινηματογράφου και φυσικά έκλεψαν όλα τα βλέμματα. Η Αμάλ ήταν άκρως εντυπωσιακή και εμείς εστιάσαμε στη νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Η ίδια επέλεξε να ανανεώσει την την espresso brown απόχρωση με υπέροχες «ζεστές» ανταύγειες που είναι η ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο, αν είσαι και έχεις και εσύ καστανά μαλλιά και θες να κάνεις μια μικρή αναβάθμιση για να δώσεις φως στο πρόσωπό σου.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο διάσημος hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες της Αμαλ Κλούνεϊ στο προφίλ του στο Instagram για να μας δείξει το glam αποτέλεσμα. Οι συγκεκριμένες ανταύγειες ονομάζονται "English toffee" και χαρίζουν ζωντάνια και φρεσκάδα στις σκούρες αποχρώσεις.

«Δεδομένου ότι είναι τέλος καλοκαιριού και αρχές φθινοπώρου, εμπνεύστηκα από την αλλαγή εποχής στη Βενετία και ήθελα να δημιουργήσω μια απόχρωση που θα ήταν κάπου ανάμεσα στο ξανθό και το καφέ – το αγγλικό toffee είναι τέλειο για τις αρχές του φθινοπώρου», δήλωσε ο Γιαννέτος στη British Vogue. «Το μυστικό είναι να κάνεις ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο», πρόσθεσε.

Δες στην παρακάτω gallery: 6 λαδάκια για τις ταλαιπωρημένες άκρες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.