ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα hair tips που θα κάνουν το εορταστικό σου χτένισμα να «αντέξει» μέχρι το πρωί


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Δεκεμβρίου 2023

Τα hair tips που θα κάνουν το εορταστικό σου χτένισμα να «αντέξει» μέχρι το πρωί
IG @rosiehw
Αυτά τα Χριστούγεννα, κάνε το χτένισμά σου να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ακολουθώντας τις κατάλληλες συμβουλές

Η δημιουργία του εορταστικού χτενίσματος αναμφίβολα απαιτεί λίγη επιπλέον επιδεξιότητα. Το να καταφέρεις να διατηρήσεις στη θέση τους τα μαλλιά μέχρι νωρίς το πρωί είναι ένα μικρό κατόρθωμα. Αλλά είμαστε εδώ για να σε καθησυχάσουμε και να σου πούμε ότι υπάρχουν αρκετές τεχνικές για να κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη, καθώς πράγματι θα σε βοηθήσουν να κάνεις το χτένισμά σου να διαρκέσει για ώρες.

Λούσε τα μαλλιά σου από την προηγούμενη μέρα

Για να κάνεις ένα χτένισμα να διαρκεί περισσότερο, λούσε ιδανικά τα μαλλιά σου από την προηγούμενη μέρα. Για να προσδόσεις πυκνότητα, επίλεξε ένα σαμπουάν όγκου και ένα ενυδατικό conditioner. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέγεις πάντα ελαφριές υφές που δεν θα βαραίνουν τα μαλλιά.

Δώσε υφή

Επίλεξε μια φόρμουλα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δίνει υφή και σώμα στα μαλλιά. Αυτό το προϊόν θα βοηθήσει παράλληλα το χτένισμά σου να διαρκεί περισσότερο.

Επίλεξε το κατάλληλο hairspray

Σήμερα, οι λακ είναι τόσο ελαφριές και τόσο λεπτές που μπορούν να κρατήσουν σταθερό το χτένισμά σου, αλλά να αφαιρεθούν παράλληλα πολύ πολύ εύκολα.

Το σωστό κούρεμα

Ένα όμορφο χτένισμα που διαρκεί, βασίζεσαι πρώτα από όλα σε ένα σωστό κούρεμα. Επομένως, εάν έχεις πάνω από δύο μήνες να κουρέψεις τα μαλλιά σου κι έχουν χάσει το σχήμα τους ή εάν το κούρεμα που είχες κάνει δεν ήταν πολύ επιτυχημένο, σου προτείνουμε να κλείσεις ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για να επιμεληθούν οι επαγγελματίες τις διορθώσεις που χρειάζονται τα μαλλιά σου.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Υιοθέτησε μια αναζωογονητική ρουτίνα

Τα υγιή και δυνατά μαλλιά είναι πιο διαχειρίσιμα στο χτένισμα. Εστίασε λοιπόν στη διατροφή σου και γέμισε τον οργανισμό σου με θρεπτικά συστατικά που τονώνουν παράλληλα και τα μαλλιά. Για παράδειγμα, ο κρόκος αυγού και οι φακές σας παρέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνη Β, ψευδάργυρο, θείο και σίδηρο».

Τα κατάλληλα styling tools

Ένα καλό εργαλείο διαμόρφωσης του στιλ των μαλλιών είναι εξασφαλίζει ένα άψογο χτένισμα μαλλιών με διάρκεια και αντοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.