ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το hack για να μεταμορφώσεις το κούρεμά σου, χωρίς να χάσεις μήκος από τα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Ιανουαρίου 2024

Το hack για να μεταμορφώσεις το κούρεμά σου, χωρίς να χάσεις μήκος από τα μαλλιά
IG @sarasampaio
Ανανέωσε το haircut σου, χωρίς να στερηθείς το μάκρος των μαλλιών σου

Οι τάσεις στην ομορφιά αλλάζουν με ταχύτητα φωτός. Αν και είναι εύκολο να δοκιμάσεις τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ και στα νύχια, η δοκιμή ενός νέου haircut απαιτεί λίγη περισσότερη σκέψη. Πρώτα, πρέπει να είσαι έτοιμη να χάσεις μερικά εκατοστά από το υπάρχον μήκος των μαλλιών σου. Τι γίνεται όμως αν δεν είσαι εντελώς έτοιμη για αυτό;

Ευτυχώς, υπάρχει μια απλή λύση που μπορεί να ανανεώσει την εμφάνισή σου χωρίς να σου στερήσει το μάκρος των μαλλιών σου: τα layers. Από το bob haircut μέχρι το butterfly, τα πολυεπίπεδα κουρέματα ήταν στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων τάσεων του περασμένου έτους και δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης το 2024.

Φυσικά, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Με διαφορετικά μήκη, σχήματα και υφές μαλλιών, τα layers προσφέρουν μια μοναδικό στιλ κοπής σε κάθε γυναίκα. Αλλά πέρα από το να αποκτάς το buzzy, viral hairstyle, έχουν πολλά περισσότερα οφέλη.

Η δημιουργία layers στο κούρεμα των μαλλιών επιτρέπει να προσθέσεις κίνηση και ευκρίνεια στην εμφάνισή σου. Μπορούν ακόμη και να αυξήσουν τον όγκο και να δώσουν την ψευδαίσθηση μιας πιο πλούσιας υφής. Με απλά λόγια, τα layers κάνουν τα κουρέματα πιο ενδιαφέροντα. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμη για μια δραστική αλλαγή, μπορείς εύκολα να χαρίσεις μια φρέσκια αίσθηση στην εικόνα των μαλλιών σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.