ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H νέα hair care routine που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις άμεσα πιο μακριά μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Απριλίου 2024

H νέα hair care routine που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις άμεσα πιο μακριά μαλλιά
IG @rosiehw
Σε 4 εβδομάδες θα έχεις δει ήδη τα πρώτα αποτελέσματα στα μαλλιά σου

Το bob haircut πρωταγωνιστεί τις τελευταίες σεζόν σε διάφορες εκδοχές και επαναλήψεις του. Ωστόσο ακόμα κι αν ενέδωσες σε αυτό το hair trend κι ανανέωσες την εμφάνισή σου για κάποιο χρονικό διάστημα, ίσως «φλερτάρεις» τώρα με την ιδέα να επιστρέψεις ξανά σε ένα πιο μακρύ μήκος μαλλιών.

Αυτό αρχικά φαντάζει αρκετά χρονοβόρο και απαιτεί καθημερινή περιποίηση. Με τις σωστές κινήσεις φροντίδας όμως, μπορείς να επιταχύνεις τα αποτελέσματα και να αποκτήσεις πιο άμεσα τα μακριά μαλλιά των ονείρων σου. Πώς; Τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Χρειάζεται απλώς να υιοθετήσεις τη συνήθεια του μασάζ για 3 λεπτά την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε το τριχωτό της κεφαλής να οξυγονώνεται τέλεια. Αυτή είναι η εγγύηση για μακριά, υγιή μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες.

Το πρωί: Τόνωση του τριχωτού της κεφαλής

Jenny.Gr
IG @rosiehw
  • Ξεκίνα κάνοντας μασάζ στον αυχένα σου
  • Τοποθέτησε τα δάχτυλα και των δύο χεριών σου στο κεφάλι και κάνε μασάζ με δυνατές κυκλικές κινήσεις.
  • Τοποθέτησε το μεσαίο δάχτυλο στο κέντρο της κορυφής του μετώπου στην άκρη των μαλλιών και πίεσε για 3 δευτερόλεπτα. Προχώρησε προς τα εμπρός, πιέζοντας κάθε 2 εκατοστά μέχρι τον αυχένα.
  • Κάνε κυκλικές κινήσεις με τα ακροδάχτυλα, ξεκινώντας από τους κροτάφους, περνώντας πίσω από τα αυτιά και καταλήγοντας στον αυχένα.

Το βράδυ: Χαλάρωση στο τριχωτό της κεφαλής

Jenny.Gr
IG @rosiehw
  • Τοποθέτησε 1-2 σταγόνες από το ελιξίριο που έχεις επιλέξει για τη φροντίδα των μαλλιών σου στο εσωτερικό των καρπών σου και τρίψε απαλά. Εισέπνευσε και επέτρεψε στις απαλές και καταπραϋντικές νότες του να σε ηρεμήσουν στο τέλος μιας ιδιαίτερα κουραστικής και απαιτητικής ημέρας.
  • Ζέστανε τα χέρια σου, τρίβοντάς τα μεταξύ τους.
  • Τοποθέτησε τις παλάμες των χεριών σου επίπεδα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στη βάση του κεφαλιού. Εκτέλεσε έντονες περιστροφικές κινήσεις, ανεβαίνοντας γύρω από την άκρη του κεφαλιού μέχρι το μέτωπο. Επανάλαβε αυτή την κίνηση δύο φορές.
  • Ακούμπησε το μέτωπό σου με το ένα χέρι. Με τα δάχτυλα του άλλου χεριού, άσκησε πίεση στην κοιλότητα του λαιμού. Επανάλαβε αυτή την κίνηση, ανεβαίνοντας κατά μήκος της μέσης γραμμής μέχρι το μέτωπο.
  • Τοποθέτησε τις παλάμες σου στο πίσω μέρος στη βάση του κεφαλιού, με τα δάχτυλα προς τα επάνω. Πάρε 3 βαθιές αναπνοές, φουσκώνοντας τους πνεύμονές σου. Εξέπνευσε βαθιά ενώ ασκείς πίεση με τις παλάμες σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.