Αυτό το manicure style χρειάζονται τα νύχια σας, αυτή την περίοδο

Το προτιμούν και οι fashionistas.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 1 Απριλίου 2017
Σάββατο, 1 Απριλίου 2017
pixel formula

Ο Απρίλιος μόλις μπήκε και σε δύο εβδομάδες περίπου ξεκινάνε οι διακοπές του Πάσχα. Η άνοιξη μας έχει πιάσει για τα καλά και οι παστέλ αποχρώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο στιλ, στο μακιγιάζ ακόμα και στα νύχια.
Τι θα λέγατε ωστόσο αυτή την εβδομάδα να κινηθούμε σε nude αποχρώσεις ή ακόμα και να αφήσουμε άβαφα τα νύχια μας.


Flashback στα λόγια της nail expert, που είχε μοιραστεί τα tips της μαζί μας και είχε αναφέρει ότι υπάρχει μία θεραπεία που μπορούμε να κάνουμε μόνες σπίτι μας "Υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα-βάσεις που κάνουν detox στα νύχια. Προτείνω για έξι ημέρες, να βάφεται τα νύχια σας με αυτό το προϊόν-βάση, τη μία στρώση, πάνω από την άλλη, χωρίς να τα ξεβάφετε και την έβδομη ημέρα να τα αφήνετε ελεύθερα. Με αυτή τη διαδικασία τα νύχια δυναμώνουν και ενυδατώνονται."
Μήπως λοιπόν αυτή την εβδομάδα να κάνουμε αυτή τη θεραπεία, με ένα ενυδατικό λάδι ή απλά να αφήσουμε άβαφα τα νύχια μας. Άλλωστε όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, σε λίγες ημέρες ξεκινάνε οι διακοπές του Πάσχα και τότε σίγουρα θα επιλέξουμε ένα chic & classy manicure style.

Και αν νομίζετε ότι τα άβαφα νύχια είναι out of fashion, είστε γελασμένες. Οι street style φωτογραφίες που ακολουθούν και έχουμε ζουμάρει στα νύχια αποδεικνύουν ότι οι fashionistas λένε ΝΑΙ στο naked mani!

8 photos

Με το "Advanced Night Repair", της Estee Lauder εκτός από πρόσωπο, φρύδια μπορείτε να ενυδατώσετε ακόμα και τα νύχια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΝΥΧΙΑ| ΦΥΣΙΚΑ ΝΥΧΙΑ| ΑΒΑΦΑ ΝΥΧΙΑ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΝΥΧΙΩΝ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΑΚΡΩΝ
MORE FOR YOU