Πώς αντιμετωπίζουμε τις παρανυχίδες;

Μόνες μας στο σπίτι.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017
pexels

Μία λάθος κίνηση στο κόψιμο-λιμάρισμα των νυχιών αρκεί για να δημιουργηθούν οι ενοχλητικές παρανυχίδες. Δεν είναι τόσο εύκολο όμως να επισκεπτόμαστε συχνά nail salons για να μας περιποιούνται τα άκρα. Ιδιαίτερα αν έχουμε εξασκηθεί και στο home manicure, οι επισκέψεις είναι ακόμα πιο σπάνιες.

Αν κι εσείς υποφέρετε από παρανυχίδες, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτές και λέγεται ενυδάτωση. Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα για τα νύχια που τα ενυδατώνουν και ουσιαστικά καταπολεμούν τις παρανυχίδες.

6 photos

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τον ορό, Advanced Night Repair της Estee Lauder. Είναι ένα προϊόν που ενυδατώνω πρόσωπο, νύχια, προσθέτω λάμψεις και δίνω το τέλειο σχήμα στα φρύδια.

Extra Tip: Αν δεν είστε εξοικιωμένες με το κόψιμο των νυχιών, αποφύγετε να κόψετε την παρανυχίδα σας, μπορεί να τραυματίσετε περισσότερο το νύχι σας!

Αν αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας, αυτό το διάστημα το λευκό είναι ιδανικό. Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι πρέπει να προσαρμόσουμε το στιλ μας και να το βάλουμε σε summer mood.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και τολμήστε total white ή ένα ημιδιάφανο λευκό χρώμα για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ σας.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΝΥΧΙΑ| ΑΚΡΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ| ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΕΣ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΑΚΡΩΝ| ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ
MORE FOR YOU