Απαλλασσόμαστε από τις ενοχλητικές παρανυχίδες σε λιγότερο από 1 λεπτό

Αυτό το tip θα βοηθήσει όλες τις γυναίκες που δεν επισκέπτονται συχνά κάποιο κέντρο περιποίησης άκρων.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017
photo: pinterest

Οι παρανυχίδες μπορούν ακόμα και να μας χαλάσουν τη διάθεση. Ένα λάθος λιμάρισμα ή κόψιμο νυχιού, μπορεί να δημιουργήσει παρανυχίδα, η οποία είναι αρκετά ενοχλητική και πολλές φορές πονάει. Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το 80% των γυναικών που περιποιούνται τα νύχια τους σε επαγγελματίες, το κάνουν γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά μόνο έτσι μπορούν να προφυλάξουν τα νύχια τους από την ανεπιθύμητη ύπαρξή τους. Οι nail experts ξέρουν πώς να κόψουν, να λιμάρουν τα νύχια, να αφαιρέσουν αλλά και να φροντίσουν να μη βγουν παρανυχίδες.

 

Ωστόσο δεν είναι εφικτή για όλες τις γυναίκες, η συχνή επίσκεψη σε κέντρο περιποίησης άκρων. Για όλες αυτές λοιπόν υπάρχει λύση στην αντιμετώπιση των παρανυχίδων και μάλιστα διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Διαβάστε ακόμα: Μαύρα Νύχια: Ποιο σχήμα ταιριάζει στα νύχια σας για το συγκεκριμένο χρώμα;

 

Μετά το μπάνιο, όπου έχουν μαλακώσει ρίξτε μια σταγόνα από ενυδατικό λάδι νυχιών και κάνετε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια με τον κόφτη τραβήξτε ελαφρά την παρανυχίδα, έτσι ώστε να φύγει από τη ρίζα. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε από εκείνη και δε θα νιώθετε ξανά αυτή την ενόχληση, αυτό τον πόνο. Συνεχίστε με λαδάκι και μασάζ σε όλα σας τα νύχια, για να αποτρέψετε τη δημιουργία νέων.

6 photos

Τώρα που περιποιηθήκατε τα πετσάκια σας, επιλέξτε ένα φλογερό κόκκινο και βάψτε τα νύχια σας. Σάββατο σήμερα, δώστε glam διάθεση ακόμα και στο μανικιούρ σας!

9 photos

Αν δεν έχετε βερνίκι νυχιών, προλαβαίνετε να αγοράσετε ένα από τα παρακάτω στο κοντινότερο κατάστημα ομορφιάς:

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΝΥΧΙΑ| ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΥΧΙΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΚΡΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ| ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΕΣ| ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ| ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΝΥΧΙΩΝ| ΛΑΔΙ ΝΥΧΙΩΝ
MORE FOR YOU