Το μανικιούρ που συνδυάζει το rock με το κλασσικό στιλ

Ιδανικό για μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Αν είστε από τις γυναίκες που περιποιείστε συχνά τα νύχια σας, τότε σίγουρα κάποιες φορές αναρωτιέστε ποιο χρώμα να επιλέξετε. Nude, κόκκινα, σκούρα οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με τη διάθεση, τις υποχρεώσεις και τα καλέσματα των ημερών καταλήγετε στο μανικιούρ που σας ταιριάζει.

Αν πρέπει να σκεφτούμε ένα χρώμα που ταιριάζει το rock στιλ, με το κλασσικό αλλά ακόμα και το μοντέρνο με το πιο συντηρητικό στιλ, τότε αναμφισβήτητα θα καταλήξουμε στο μαύρο. Δυναμικό, σκληρό, έντονο, με χαρακτήρα ένα χρώμα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο πεντικιούρ σας.

Προτιμήστε να έχετε κοντά νύχια και αποφύγετε τις υπερβολές με τα μήκη, καθώς δίνετε έτσι έναν πιο εκκεντρικό χαρακτήρα στο στιλ σας. Επιλέξτε τετραγωνισμένα ή οβάλ, κοντά νύχια σε μαύρο χρώμα και υιοθετήστε το στιλ που επιθυμείτε ανάλογα με την περίσταση, τη διάθεσή σας.

6 photos

Το μαύρο είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγουν αρκετές γυναίκες για το pedicure τους, ωστόσο δεν είναι το μόνο.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ| ΜΑΥΡΑ ΝΥΧΙΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ| BLACK MANICURE| BLACK PEDICURE
MORE FOR YOU