Ανάποδο Γαλλικό: Το nail trend που προσαρμόζεται στο στιλ σας

Ακολουθούν προτάσεις που θα καλύψουν όλα τα γούστα

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
pinterest

Το μυστικό κρύβεται στο συνδυασμό χρωμάτων. Το ανάποδο γαλλικό μπορεί να είναι rock, μοντέρνο, απλό ή εντυπωσιακό. Μπορεί το μαύρο να συνδυαστεί με το χρυσό, το κόκκινο με το διάφανο, αλλά και το ροζ με το γαλάζιο.

Σε αντίθεση με το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ που κινείται σε δύο αποχρώσεις του ροζ και του γαλακτερού, το ανάποδο έχει αρκετές παραλλαγές. Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε το δικό σας half moon manicure ακόμα και μόνες.

Βασική προϋπόθεση να έχετε μαζί σας τα αυτοκόλλητα που θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε την καμπύλη. Ξεκολήστε τα όταν η βάση στεγνώσει, διορθώστε αν χρειαστεί με ασετόν και στη συνέχεια βάψτε τη ρίζα του νυχιού με το χρώμα που επιθυμείτε ή αφήστε τη διάφανη, εφαρμόζωντας μόνο το γυαλιστικό.

9 photos

Για όσες το ανάποδο γαλλικό είναι αρκετά τολμηρό, δεν έχουν παρά να πουν ναι στο all time classic, αγαπημένο, γαλλικό μανικιούρ:

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΑΛΛΙΚΟ| MANICURE STYLE
MORE FOR YOU