Ένα εύκολο trick για να μη χαλάει το μανικιούρ σας

Τι μπορείτε να κάνετε λίγες ημέρες μετά την περιποίηση των άκρων σας και να διατηρήσετε αναλλοίωτο το χρώμα των νυχιών σας;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
Photo by Tiko Giorgadze on Unsplash

Μου έχει τύχει αρκετές φορές, λίγες ημέρες μετά το μανικιούρ κάποια γωνία στο νύχι να χαλάει και να φεύγει κομμάτι από το βερνίκι. Εκείνη τη στιγμή προτιμώ να ξεβάψω όλα  μου τα νύχια, παρά να μείνω με ένα χαλασμένο σε μία γωνιά.

Λίγο οι δουλειές του σπιτιού, ο υπολογιστής στη δουλειά, μία απρόσεχτη κίνηση ή ένα χτύπημα μπορεί να είναι η αιτία που το μανικιούρ να χαλάσει μόλις 2 ημέρες μετά το ραντεβού με τη nail expert.

Το trick που έκανα και διατήρησα αναλλοίωτο το απλό βερνίκι στα νύχια μου για περισσότερες από 7 ημέρες είναι η εφαρμογή top coat. Συγκεκριμένα έχω ένα τέτοιο βερνίκι στο νεσεσέρ και όταν έχω 5 λεπτά διαθέσιμο χρόνο στο σπίτι ή στο γραφείο κάνω ένα πέρασμα στα νύχια μου και περιμένω λίγο μέχρι να στεγνώσουν. Δε χρειάζεται να το κάνετε κάθε μέρα, προσωπικά το εφαρμόζω την 3η ημέρα από το μανικιούρ και την 6η. Το χρώμα γυαλίζει περισσότερο, ενώ γίνεται πιο ανθεκτικό και δε χαλάει.

Στην gallery που ακολουθεί σας έχω μερικές προτάσεις για ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα στο μανικιούρ!

6 photos

Δείτε ακόμη το manicure style της αγαπημένης SJP:

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΝΥΧΙΑ| ΒΕΡΝΙΚΙ| ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ| ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ| TOP COAT| ΑΠΛΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ| ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΥΧΙ
MORE FOR YOU