Αυτό το σχήμα νυχιών έχει επιστρέψει δυναμικά

Και πρέπει να το δοκιμάσετε!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
Photo by Carlos Domínguez on Unsplash

Τα τετραγωνισμένα νύχια είναι ένα trend που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση τα μυτερά, γνωστά και ως stilletto τα επιλέγουν ελάχιστες γυναίκες που θέλουν ένα πιο τολμηρό manicure style. Από την άλλη το οβάλ σχήμα νυχιών είναι η πιο συντηρητική, κλασσική επιλογή που την επιλέγουν κυρίως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που θέλουν ένα chic and classy manicure style.

Απ'ότι φαίνεται ωστόσο εδώ και ένα χρόνο περίπου, τα οβάλ νύχια έρχονται να κλέψουν την πρωτιά των τετραγωνισμένων. Γυναίκες στα 20, στα 30, στα 40, στα 50 αλλά και τα 60 λένε ναι στο συγκεκριμένο σχήμα, αφού είναι απόλυτα κολακευτικό. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η ομορφιά σε κάθε σημείο έχει επιστρέψει στη φυσικότητα και βλέπετε το οβάλ σχήμα είναι το φυσικό σχήμα που έχει το νύχι μας, αν το αφήσουμε να μακρύνει, χωρίς να το λιμάρουμε.

Είναι κομψό, είναι κολακευτικό και ταιριάζει σε όλες μας, αρκεί να το συνδυάσουμε με το κατάλληλο βερνίκι. Τι λέτε λοιπόν θα το επιλέξετε στο επόμενο ραντεβού σας για περιποίηση άκρων;

Παίρνουμε ιδέες από την gallery που ακολουθεί και αντιγράφουμε το manicure style!

6 photos

Αν θέλετε φυσικά νύχια, πείτε ναι σε μία nude απόχρωση, όπως αυτές που ακολουθούν στην gallery:

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΝΥΧΙΑ| ΣΧΗΜΑ ΝΥΧΙΩΝ| MANICURE| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ| ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ
MORE FOR YOU