Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ημιμόνιμο mani/pedi

Αυτά τα tips σας είναι χρήσιμα!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018
Photo by Jakob Owens on Unsplash

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές γυναίκες προτιμούν το ημιμόνιμο βερνίκι, καθώς είναι πιο ανθεκτικό σε διάφορα χτυπήματα, ενώ δε χρειάζεται να περιμένουν να στεγνώσει για να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Ιδιαίτερα για τις καλοκαιρινές διακοπές, που είναι σχεδόν αδύνατον να βρούμε κάπου να περιποιηθούμε τα νύχια μας, επιλέγουμε κυρίως ημιμόνιμο mani και pedi για να είμαστε σίγουρες, ότι τα άκρα μας θα είναι περιποιημένα ό.τι και αν γίνει.

12 photos

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση, σε ένα δυνατό χτύπημα να ξεφλουδίσει μία γωνιά από το χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να έχουμε ένα κανονικό βερνίκι στην ίδια απόχρωση και να κάνουμε ένα πέρασμα. Αν δούμε ότι το χρώμα είναι διαφορετικό, μπορούμε να περάσουμε και τα υπόλοιπα νύχια μας, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

9 photos

Όταν θέλουμε ν αξεβάψουμε τα νύχια μας, προτείνεται να επισκεπτόμαστε κάποιο nail salon ή να μας κάνει την αφαίρεση μία ειδικός. 

Επίσης επειδή το ημιμόνιμο βερνίκι μένει παραπάνω μέρες, σε σχέση με το απλό, θα πρέπει πάντα να φροντίζουμε τα πετσάκια. Με ένα ενυδατικό λάδι νυχιών μπορούμε να κάνουμε απαλό μασάζ, στα πετσάκια, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΝΥΧΙΑ| ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ| MANICURE| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ| PEDICURE| ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ
MORE FOR YOU