ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μυστικό ομορφιάς: Αποκτήστε τέλειο πρόσωπο


24 Οκτωβρίου 2012

face3.jpg
Δοκίμασα τη μέθοδο HydraFacial από τη Symmetria και σας την προτείνω.

Πρόσφατα επισκέφτηκα τη Symmetria και έκανα το διαγνωστικό Test Visia, στο πρόσωπό μου, για να εντοπίσω βλάβες που μπορεί να υπάρχουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματός μου και να προλάβω την εμφάνισή τους. Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο ανίχνευσης και ανάλυσης δερματικών βλαβών στο πρόσωπο, που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Οι βλάβες αυτές που απεικονίζονται με το διαγνωστικό Test Visia είναι περιοχές με πολλά νεκρά κύτταρα και βακτήρια που κάνουν το δέρμα να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο, σημεία έντονης αφυδάτωσης και αρχόμενες βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία που θα εξελιχθούν αργότερα σε πανάδες. Η διαδικασία του Test Visia ήταν πολύ απλή. Μου αφαίρεσαν το μακιγιάζ και στη συνέχεια έβγαλα φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα που προέρχεται από τις ΗΠΑ, τις ανέλυσε έτσι ώστε να επιλεγεί η πλέον κατάλληλη θεραπεία ανάλογα για τις ανάγκες του δέρματος.

Αφού ο γιατρός μου έδειξε τι πραγματικά χρειαζόταν το δέρμα μου σε τρισδιάστατη απεικόνιση, επιλέξαμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για μένα, που ήταν η μέθοδος HydraFacial. Η μέθοδος HydraFacial είναι ιδανική γιατί, καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, κάνει απολέπιση και παρέχει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Το Hydrafacial θεωρείται μια από τις πιο αγαπημένες θεραπείες στο Hollywood σήμερα!

Ο γιατρός, αφού καθάρισε πολύ καλά το δέρμα μου, ξεκίνησε την εφαρμογή με το εξειδικευμένο μηχάνημα το οποίο εκτοξεύει από την κεφαλή του νερό με πίεση και παράλληλα κάνει μια πολύ ήπια απόξεση πάνω στο δέρμα. Η δύναμη του νερού που είχε εμπλουτιστεί με απαλά οξέα καθάρισε τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και η ήπια δερμοαπόξεση βελτίωσε τις πολύ λεπτές γραμμές. Στη συνέχεια από την κεφαλή του μηχανήματος εκτοξεύτηκαν αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες που διείσδυσαν μέσα στο καθαρό δέρμα κάνοντας το ακόμα πιο λαμπερό και ενυδατωμένο.

Η θεραπεία κράτησε περίπου 45 λεπτά, δεν πόνεσε καθόλου και δεν ερέθισε καθόλου το δέρμα μου. Έφυγα από τη Symmetria ενυδατωμένη και πολύ λαμπερή!

Το διαγνωστικό Test Visia στοιχίζει 50 ευρώ και η θεραπεία HydraFacial 150 ευρώ.

  • Test Visia & HydraFacial μόνο με 75€! Οι αναγνώστες/τριες του jenny.gr που θα επικοινωνήσουν σήμερα Τετάρτη 24/10 & αύριο Πέμπτη 25/10  με τη Symmetria στο τηλέφωνο 210 6745555 ή στο [email protected] θα μπορέσουν να κάνουν το διαγνωστικό Test Visia και τη θεραπεία HydraFacial στην τιμή των 75€ από 200€. Ισχύει μόνο για όσους επικοινωνήσουν σήμερα & αύριο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.