ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εξωτικό μαύρισμα με προστασία και υπέροχο άρωμα


4 Ιουνίου 2015

Το Monoi είναι ένα διάσημο έλαιο από την Ταϊτή με παράδοση αιώνων. Αυτό είναι και το βασικό συστατικό των αγαπημένων αντιηλιακών HEI POA που εκτός από υπέροχο μαύρισμα προστατεύουν και θρέφουν την επιδερμίδα κι έχουν υπέροχο άρωμα, όπως το κλασσικό, αγαπημένο Tiare.

hei-poa

Τα HEI POA προσφέρουν μία ολοκληρωμένη σειρά αντιηλιακής προστασίας καθώς επίσης και μία σειρά περιποίησης μαλλιών. Το έλαιο Monoi είναι υπεύθυνο τόσο για τα λάδια όσο και για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για την ενυδατική δράση τους τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά.

Δέρμα: Ενυδατικές, μαλακτικές, προστατευτικές και καθαριστικές ιδιότητες. Αποτελέσματα: επιδερμίδα πιο απαλή, πιο ελαστική και σφριγηλή.

Μαλλιά: Επιδρά σε ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θρέψη και επανόρθωση. Αποτελέσματα: Απαλά, λαμπερά μαλλιά τα οποία έχουν κερδίσει τη “ζωντάνια” τους.

HP_vanilla_monoi_limited_edition_2015

Φέτος, όπως κάθε χρόνο τα HEI POA προσφέρουν μία συλλεκτική συλλογή. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν μας καλεί να ανακαλύψουμε το Vanilla Monoi Oil, μία αυθεντική συλλογή με λάδι Monoi δημιουργήθηκε μέσω της διαβροχής άνθεων tiara και vanilla beans σε εξευγενισμένο λάδι καρύδας. Ευχάριστες νότες από grapefruit προστίθενται αρμονικά στο έντονο άρωμα άνθεων βανίλιας και τριαντάφυλλου. Τέλος, νότες από patchouli δίνουν μία απαλή, ξυλώδη μυρωδιά στο δέρμα.

[gallery-454703]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.