ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Diamonds are a… face’s best friend!


4 Μαρτίου 2016

Η τελευταία λέξη στην περιποίηση του προσώπου λέγεται Hydrafacial, ή αλλιώς δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του διαμαντιού, αποκτάτε λάμψη και ενυδάτωση. Η θεραπεία Hydrafacial είναι αμερικανικής προέλευσης και αγαπημένη των celebrities, καθώς αναζωογονεί άμεσα το δέρμα, απαλύνοντας τις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται επέμβαση. Πριν από μια σημαντική βραδιά, ή μια σοβαρή επαγγελματική συνάντηση δίνει λάμψη και φρεσκάδα χαρίζοντάς σας νεότητα και σφριγηλότητα.

Hydrafacial σημαίνει καθαρισμός, απολέπιση και ενυδάτωση αξιοποιώντας τη δράση που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, τα πεπτίδια, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ. Ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού εφαρμόζουν αρνητική πίεση και απομακρύνουν σε πρώτο στάδιο το  σμήγμα και νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

Στη συνέχεια, peeling γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος χαμηλής συγκέντρωσης για ήπια απολέπιση και μια ακόμη μεγαλύτερης έντασης αφαίρεσης των ρύπων αφήνει πεντακάθαρους πόρους, έτοιμους να απορροφήσουν τα ενυδατικά στοιχεία.

Στο τέλος, το serum υαλουρονικού οξέος σε συνδυασμό με  μάσκα ματιών για ενυδάτωση και λάμψη, συσφίγγει το δέρμα και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους.

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης με του peeling, το Hydrafacial εξομαλύνει τις βλάβες του δέρματος ανώδυνα. Είναι ιδανική για τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και για την υπερμελάγχρωση, όπως οι καφέ κηλίδες λόγω ηλικίας και οι πανάδες που οφείλονται στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Αντιμετωπίζει δραστικά τη λιπαρότητα και την τάση για ακμή, ενώ μειώνει εντυπωσιακά τους διευρυμένους πόρους (μαύρα στίγματα, σπυράκια). Επιπλέον, έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία προσώπου που περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

  1. Καθαρισμό & απολέπιση
  2. Διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ρυτίδες, ερυθρότητα, πανάδες)
  3. Ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος
  4. Συνολική αναζωογόνηση

Το Hydrafacial ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, και είναι μια ευχάριστη, καταπραϋντική διαδικασία χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση ή ερεθισμό. Σε μισή μόνο ώρα, έχετε κατορθώσει να προσφέρετε στο πρόσωπό σας όλα όσα χρειάζονται για καθαρή, φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία, έχοντας αφιερώσει ελάχιστο από τον ελεύθερο χρόνο σας.

MediCenter Medical Team Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr ή καλέστε στο τηλ. 211 1088444.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.