ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα 3 top μυστικά για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα


25 Μαΐου 2015

bikini-body-Copy.jpg

Ενόψει καλοκαιρινών διακοπών, παραλίας και ανέμελων στιγμών χρειάζεται όλες να βρούμε το κατάλληλο μαγιώ. Το μόνο που ίσως χαλάσει αυτή την τέλεια εικόνα με εμάς και το μπικίνι μας στην παραλία είναι η ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα που όσο κι αν είχαμε προσπαθήσει να διώξουμε το προηγούμενο καλοκαίρι, εκείνη καθόλου δεν ένιωσε ανεπιθύμητη και ξαναγύρισε το χειμώνα.

Και τώρα τι κάνουμε; Σίγουρα δεν απελπιζόμαστε και πιάνουμε δουλειά για να εξαφανίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την όψη φλοιού πορτοκαλιού που καθόλου δε μας αρέσει. Δεν χρειάζεται πανικός μόνο ένας σωστός προγραμματισμός και το σώμα μας θα δείχνει άψογο με το μπικίνι.

  • Η διατροφή είναι το βασικό όπλο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Δεδομένου ότι πολλές από εμάς περνάμε ώρες καθισμένες σε μία καρέκλα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, γεγονός που μας κάνει να τσιμπολογάμε συνεχώς, η σωστή διατροφή πρέπει να γίνει η νέα μας καλοκαιρινή συνήθεια. Φτιάξτε από την προηγούμενη ένα ωραίο σπιτικό φαγητό και εφοδιαστείτε με πολλά φρούτα. Όταν θέλετε να φάτε κάτι ένα φρούτο και θα σας δροσίσει και θα “κόψει” την πείνα σας.
  • Η άσκηση είναι το δεύτερο στάδιο που πρέπει να περάσουμε για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό που λέγεται κυτταρίτιδα. Ξέρω, ότι πολλές ακούνε γυμναστήριο και έχουν ήδη βαρεθεί, αλλά υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να γυμναστείτε και το καλοκαίρι ενδείκνυται για εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, όπως είναι το περπάτημα, το τρέξιμο ή το ποδήλατο.
  • Τέλος, επειδή δεν έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας χρειαζόμαστε και ένα “μαγικό όπλο” για να μας βοηθήσει να κατατροπώσουμε αποτελεσματικά τον εχθρό μας! Αυτό που έσωσε εμένα είναι το Slim Design της Elancyl με τριπλή δράση κατά της κυτταρίτιδας. Από τις πρώτες κιόλας μέρες εφαρμογής η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, αφού η καφεΐνη που περιέχει το Slim Design της Elancyl αποδεσμεύει τα λιπίδια και ο κισσός βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών.
Slim Design bottle in low definition

Αν ακολουθήσετε και τα παραπάνω, το Slim Design της Elancyl θα σας ενθουσιάσει αφού με μόνο μία εφαρμογή την ημέρα δρα αποτελεσματικά χάρη στη χρονοπρογραμματισμένη σύνθεσή του. Ταυτόχρονα, συμβαδίζει με τη λειτουργία του οργανισμού, αφού συγχρονίζεται με τους ρυθμούς αδυνατίσματος. Ξεκινήστε με τα παραπάνω και αν είστε συνεπείς τότε από την 7η μέρα θα δείτε μεγάλη διαφορά στα επίμαχα σημεία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.